به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسن مقتدایی عصر امروز در جلسه شورای اداری استان خوزستان اظهار کرد: بعد از انقلاب سرمایه های سنگین و بزرگ بی شماری در خوزستان صورت پذیرفته که تنها یکی از آنها به تنهایی می تواند استانی را متحول کند اما در مورد استان ما تغییر محسوسی رخ نداده و با جرات اعلام می کنم که عامل این عقب ماندگی ضعف مدیریتی است.
وی افزود: به هرگوشه از استان که نگاه می کنیم فرصت های خوب و استثنایی برای پیشرفت می بینیم. توجه داشته باشید یک بندر به تنهایی می تواند یک استان را آباد کند و ما از این حیث بهره مندی خوبی داریم و دارای چندین بندر هستیم. پتروشیمی ها، فولادها و مجتمع های نفتی هر کدام به تنهایی باید عامل شکوفایی استان باشند.
مقتدایی ادامه داد: مدیران ما در استان باید به طور مستقل و قدرتمند تصمیم گیری کنند و آن قدر با قدرت ظاهر شوند که مرکز متوجه شود برای هرکاری باید با آنها وارد مذاکره شود. به طور عامیانه می گویم بخشی از مشکلات ما از این است که احساس می کنیم برادر بزرگتر باید برای ما تصمیم بگیرد و این غلط است. اینکه مدیر ما برای هر کاری با مرکز تماس می گیرد و از آنها اجازه می گیرد اصلا قابل قبول نیست.
وی افزود: خود من در طول یک و نیم سال خدمتم در سمت استاندار خوزستان تنها دوبار به دفتر وزیر کشور رفتم آن هم به دعوت خود وزیر. خوشبختانه در این مدت سعی کردم همه تصمیمات در استان گرفته شود و اعتقاد دارم که همکاران ما در مرکز چیزی بیشتر از ما ندارند که بخواهند برای ما تصمیم بگیرند.
استاندار خوزستان، وضعیت استان در سالی که گذشت را خوب ارزیابی کرد و افزود: در سالی که گذشت استان ما در ارزیابی ها با توجه به بضاعت ها و کمبود های کشور در شرایط بسیار مطلوبی قرار دارد هرچند ما بهتر از این وضعیت را خواهانیم و در این جهت قدم برمی داریم. در این سال، اتفات خوب و بد زیادی را پشت سر گذاشتیم. اتفاقات خوب همچون میزبانی های بزرگ کشوری که به شایستگی انجام شد و اتفاقات بد همچون پدیده گرد و غبار که به خوبی مدیریت شد.
مقتدایی، وضعیت مطلوب استان در سالی که گذشت را حاصل هم افزایی سه مجموعه مردم، مسئو لان و رسانه ها عنوان کرد و گفت: جمع بندی نهایی ما از وضعیت فعلی استان و رضایتمندی های پیش آمده به صورتی است که نشان می دهد مردم به ما امیدوارند و در واقع ارتباط خوبی میان مردم و مسئولان وجود دارد. عامل این ارتباط نیز رسانه ها هستند که دوشادوش مدیران و با انتقادهای سخت گیرانه خود در به وجود آمدن این وضعیت مطلوب نقش داشتند.
وی از مشارکت دادن مردم در کارها به عنوان یکی از مهمترین ملزومات مدیریتی یاد کرد و گفت: همه مردم باید در میز مذاکره بنشینند. نباید چیزی را از مردم پنهان کرد. مدیران باید به مردم اعتماد کنند و تدریجا آنها را برای مشارکت آماده کنند. اینجا است که دشمن با دیدن حضور های مردمی دچار ترس می شود.
استاندار خوزستان، سال جدید را سال پرکاری به خصوص در حوزه فرهنگ عنوان کرد و ادامه داد: در این سال چهار کنفرانس بزرگ را پیش رو داریم که اولین کنفرانس با موضوع تاثیرات اجتماعی - اقتصادی حاصل از تولید در بخش طرح توسعه کشاورزی خوزستان موسوم به طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کاملا آماده است و در ابتدای سال برگزار می شود. یک کنفرانس در حیطه دفاع مقدس و دو کنفرانس دیگر نیز با عناوین «مشترکات فرهنگی استان «و «فرهنگ و رسانه» برگرا می شوند.
مقتدایی با اشاره به اهمیت فرهنگ و برگزاری کنفرانس مشترکات فرهنگی استان در سال جدید گفت: فرهنگ ما لطمه خورده است و باید بازسازی شود. گفتار ما، آرامش و پرخاشگری، احترام به دیگران، اهمیت به حلال و حرام ها، عدم تعرض و عدم دروغگویی موضوعات مهمی است که در این کنفرانس به بحث و بررسی گذاشته می شوند.
نظر شما