پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ آبان ۱۳۸۴، ۲۰:۱۳

با انتقاد از اظهارات بشار اسد؛

سولانا بر حمايت اروپا از لبنان تاكيد كرد

خاوير سولانا مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا بر حمايت اين اتحاديه از لبنان و دولت اين كشور تاكيد كرد.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري كويت، سولانا امروز در بيروت بر حمايت اتحاديه اروپا از حاكميت واستقلال لبنان تاكيد كرد .

سولانا در كنفرانس مطبوعاتي مشترك با سنيوره خواستار اجراي تمام قطعنامه هاي بين المللي از جمله قطعنامه 1559 شد كه بر خلع سلاح گروه هاي شبه نظامي لبناني و غير لبناني تاكيد كرده است.

وي گفت : موضع اتحاديه اروپايي مشخص است كه از همه قطعنامه هاي شوراي امنيت و قطعنامه 1636 كه خواستار همكاري سوريه با تيم تحقيق سازمان ملل به رياست قاضي مهليز براي افشاي حقيقت ترور رفيق حريري نخست وزير اسبق لبنان شده است، حمايت مي كند.

وي افزود: اتحاديه اروپااز قطعنامه هاي شوراي امنيت حمايت مي كند و بايد اين قطعنامه اجرا شوند و تمام كشورها هم بايد با سازمان ملل متحد همكاري كنند.

سولانا بر حمايت اتحاديه اروپا از آزادي و حاكميت و استقلال لبنان و برنامه اصلاحاتي كه دولت اين كشور قصد اجراي آن را دارد،تاكيد كرد.

وي گفت : اتحاديه اروپا نيز مانند دولت ها و سازمان ها به حمايت از كنفرانس بين المللي براي حمايت از لبنان كه اوايل سال آينده ميلادي برگزارخواهد شد، پايبند است و همواره دركنار لبنان وملتش قرار دارد.

مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا افزود: همچنان به گفتگوي متقابل در مسير صحيح ادامه مي دهيم تا لبنان كشوري باشد كه از گفتگوي ملي و شكوفايي كه به آن خواهد رسيد، بهره مند شود.

سولانا درباره موضع فرانسه درخصوص اظهارات بشار اسد رئيس جمهوري سوريه گفت : آنچه شيراك دراين باره گفت، واضح و روشن بود.

وي با ابراز تعجب از اظهارات بشار اسد گفت : هيچ توطئه اي از سوي لبنان بر ضد سوريه طراحي نمي شود و اين اظهارات پذيرفتني نيست.

سولانا امروز پس از ديدار با سنيوره، بيروت را به مقصد بحرين ترك كرد.

مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا قرار است در ادامه به مصر و اراضي اشغالي فلسطين سفر كند.

کد خبر 251989

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha