پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ اسفند ۱۳۹۳، ۹:۳۵

در گفتگو با مهر مطرح شد:

آدم‌های ویژه به «نشان مهربانی» می‌آیند/ «مهمونی» در نسیم

آدم‌های ویژه به «نشان مهربانی» می‌آیند/ «مهمونی» در نسیم

مجری برنامه «نشان مهربانی» درباره این برنامه نوروزی بیان کرد که در آن چهره های ناشناخته ای که برای مردم کاری بزرگ کرده اند به همراه یک هنرمند مهمان خانه های مردم خواهند شد.

عبدالله روا در گفتگو با خبرنگار مهر درباره برنامه «نشان مهربانی» که قرار است در ایام نوروز به مدت ۳۰ دقیقه هر شب از شبکه یک سیما روی آنتن می رود، گفت: سوژه این برنامه کسانی هستند که دست به کار ویژه ای برای مردم زده اند.

وی ادامه داد: ما در برنامه سراغ افرادی می رویم که کارهای بزرگ کرده اند. به طور مثال شناگری که طول دریای خلیج فارس را پیموده از جمله مهمانان برنامه است و در بخش دیگری هر شب یکی از هنرمندان همچون داریوش ارجمند به عنوان سفیر هلال احمر در برنامه حضور می باید.

مجری برنامه «نشان مهربانی» یادآور شد: ما هر روز در برنامه فردی را داریم که برای مردم کاری قابل تقدیر انجام داده است. یکی دیگر از مهمانان ما متخصص پوستی  است که به آفریقا رفته بوده و مردم آنجا را درمان می کرده است و در عین حال اشاعه دهنده فرهنگ و دین ما هم بوده است. او اگرچه در ایران مطب ندارد اما به روستاها می رود و مردم روستا را هم به رایگان درمان می کند.

روا با اشاره به دیگر ویژگی های این برنامه عنوان کرد: «نشان مهربانی» از ریتم تندی برخوردار است و لوکیشن آن در بوستان آب و آتش قرار دارد.

وی افزود: ضبط این برنامه که به شکلی کاملا تولیدی تهیه شده است حدود دو هفته طول کشید و چند روز است که به پایان رسیده است.

این مجری گفت: حضور یک فرد ناشناخته در کنار هنرمندان در این برنامه باعث می‌شود اتفاق جالبی رقم بخورد و آخر برنامه رویارویی این دو به یک اتفاق سپید ختم می شود.

روا در پایان از برنامه دیگر خود در این ایام با عنوان «مهمونی» از شبکه نسیم خبر داد و گفت: این برنامه نیز با اجرای من به تهیه کنندگی مقداد مومن نژاد و با حضور چهره های سینمایی، ورزشکاران و... از ۲۸ اسفند هر شب ساعت ۲۱ روی آنتن خواهد رفت.

کد خبر 2519897

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha