پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ اسفند ۱۳۹۳، ۱۱:۳۰

قطب‌الدین صادقی در گفتگو با مهر:

«عزیز شنگال» به سنندج می‌رود/ اجرا در نوروز

«عزیز شنگال» به سنندج می‌رود/ اجرا در نوروز

قطب الدین صادقی نویسنده و کارگردان نمایش «عزیز شنگال» از اجرای این اثر نمایشی از ۵ تا ۱۳ فروردین ماه در شهر سنندج خبر داد.

قطب الدین صادقی نویسنده، طراح و کارگردان نمایش «عزیز شنگال» که با این اثر در سی و سومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر حضور داشت و پس از آن این نمایش را در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر اجرا کرد در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: «عزیز شنگال» نمایشی بدون دیالوگ است که کاملا براساس فرم، حرکت، موسیقی و آواز اجرا می شود. آقای جعفری مدیر کل ارشاد کردستان که به تماشای نمایش «عزیز شنگال» در تهران نشسته بود پیشنهاد اجرای این نمایش را در ایام نوروز در شهر سنندج به من داد.

اجرای نمایش عزیز شنگال

وی ادامه داد: به دعوت وی به عنوان مجری طرح نمایش و دعوت مهندس زاهدی رئیس استانداری کردستان، دکتر فیروزی معاون انسانی، مهندس شادمان رئیس سازمان تبلیغات و آقای مرادی قرار شد نمایش «عزیز شنگال» را از روز پنجم تا سیزدهم فروردین سال ۹۴ در سالن فجر شهر سنندج اجرا کنیم.

صادقی در پایان درباره تغییراتی که در نمایش برای اجرا در سنندج به وجود آمده است، عنوان کرد: گروه «عزیز شنگال» یک گروه نمایشی بزرگ است و در اجرای این نمایش در شهر سنندج تمامی اعضای گروه حضور دارند و نمایش نیز کاملا به همین شکلی که در سالن اصلی تئاتر شهر اجرا شد در سالن فجر سنندج روی صحنه می رود.

اجرای نمایش عزیز شنگال

بازیگران این اثر نمایشی گروهی از دانشجویان و هنرجویان تئاتر هستند.

این اثر چند روز از زندگی عزیز، کودکی پنج ساله که بر اثر یورش داعش به منطقه شنگال عراق آواره می‌شود به تصویر می کشد. این کودک از شنگال خود را به کردستان سوریه و منطقه کوبانی می رساند اما در اثر آوارگی در بیابان‌ها و از فرط تشنگی و شدت آفتاب کور می‌شود و در نهایت جان خود را از دست می‌دهد. «عزیز شنگال» تجربه ای را که این کودک در طول این چند روز از سر گذرانده و چیزهایی را که دیده است به تصویر می کشد.

کد خبر 2519994

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha