پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ اسفند ۱۳۹۳، ۱۳:۰۹

لیگ قهرمانان آسیا؛

انتقاد آدریان از خبرنگار عربستانی/ لباس احرام بر تن پرسپولیسی‌ها

انتقاد آدریان از خبرنگار عربستانی/ لباس احرام بر تن پرسپولیسی‌ها

اعضای تیم فوتبال پرسپولیس صبح امروز ریاض را به مقصد مکه ترک کردند تا با سفر به مکه مکرمه به زیارت خانه خدا بروند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، اعضای این تیم ساعت ۵ صبح امروز چهارشنبه هتل محل اقامت خود را به قصد فرودگاه ریاض ترک کردند. که سه نفر از نمایندگان و مسوولان باشگاه النصر نیز برای بدرقه کاروان پرسپولیس در فرودگاه حضور یافته بودند.

نکته جالب اینکه سرخ‌پوشان قصد عزیمت به سمت جده را داشتند که متوجه شدند مشوقین پرسپولیس با مشکل بلیت روبه رو هستند که خوشبختانه این مشکل با همکاری باشگاه النصر به سرعت حل شد تا این نفرات در ریاض باقی نمانند. بعد از رسیدن اعضای تیم فوتبال پرسپولیس به جده یک روحانی به نمایندگی از دفتر مقام معظم رهبری در مکه در فرودگاه منتظر سرخ‌پوشان بود این روحانی در مسجد فرودگاه احرام به توضیح آداب و مناسک حجه عمره کرد.

سرخپوشان سپس به توجه به کمبود وقت و عدم امکان حضور در مسجد جفه به منظور محرم شدن این برنامه را در مسجد فرودگاه انجام دادن کاروان پرسپولیس باید با اتوبوس رو باز راهی مکه می‌شدند که به دلیل فراهم نشدن این امکان به آنها توضیح داده شد که هر یک از آنها باید گوسفندی را به عنوان قربانی نذر کنند.

اما در پایان دیدار تیم‌های النصر و پرسپولیس اتفاق جالبی بین آدریان، بازیکن این تیم و خبرنگار عربستانی رخ داد. آدریان میرزجسکی بازیکن شماره ۸۶ تیم فوتبال النصر که در دیدار مقابل پرسپولیس به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد، در مصاحبه پس از بازی و در پاسخ به سوال خبرنگار عربستانی، عکس‌العمل نشان داد.

وی در پاسخ سوالی مبنی بر اینکه شما در بازی‌های قبلی خوب نبودید اما امروز گل اول را زدی و بهترین بازیکن زمین شدی، گفت: مگر شما فوتبالیست بوده‌اید که می‌گویید من قبلا خوب نبودم، تیم ما با ۳ گل تیم صدر جدول را برده است. بازی سختی را با ۳ گل بردیم. در لیگ هم با اقتدار و ۵ امتیاز اختلاف اول هستیم، شما به جای مسائل منفی باید حمایت کنید.

آدریان ادامه داد: ما بردهای زیادی در هفته‌های اخیر در لیگ داشتیم. من هم تلاش کرده‌ام کارم را خوب انجام بدهم. همه ما باید خوشحال و راضی باشیم نه اینکه به دنبال نکات منفی باشیم.

 

کد خبر 2520807

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha