پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۷ اسفند ۱۳۹۳، ۱۹:۰۳

طی سال جاری/

۸۶ زوج خارجی در مرکز درمان ناباروری اردبیل پذیرش شدند

۸۶ زوج خارجی در مرکز درمان ناباروری اردبیل پذیرش شدند

اردبیل - مدير مركز تخصصی درمان ناباروری قفقاز جهاددانشگاهی استان اردبیل گفت: امسال ۸۶ زوج از اتباع خارجی به منظور درمان مشكل ناباروری در مركز تخصصی درمان ناباروری قفقاز اردبيل پذیرش شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهران آسايشي عصر پنجشنبه در بازدید از مرکز بانک خون مرکز درمان ناباروری قفقاز اردبیل در جمع خبرنگاران افزود: به دلیل اینکه تجهيزات و امكانات اين مركز تحت استانداردهاي بين‌المللی است، بيماران كشورهاي همسايه به این مرکز مراجعه می کنند.

وی با تاکید بر اینکه این مركز تنها مرکز تخصصي درمان ناباروري در استان است از موفقیت آمیز بودن درمان ۲۵۴ زوج نابارور در این مركز  خبر داد و ادامه داد: در ۱۱ ماه گذشته بالغ بر هزار و ۹۰۰ زوج در اين مركز پذیرش شدند.

مدير مركز تخصصي درمان ناباروري قفقاز جهاددانشگاهي استان با بیان اینکه مشكل اغلب اين زوج‌ها با دارو درماني برطرف شده، تصریح کرد: در مجموع ۳۵۶ زوج با روش آي. يو. آي و یا با عمل سرپايي تحت درمان قرار گرفته است.

وی انجام روشهای درمان ناباروری IVF، ICSI  وIUI، بهره گيري از تكنيك‌هاي آزمايشگاهي ويژه، استفاده از انكوباكترهاي گاز براي نگهداري جنين در آزمايشگاه، عكس‌برداري و فيلمبرداري از مراحل تشكيل جنين، فريز، ذخيره و نگهداري جنين و سلول‌هاي جنسي را از توانمندی‌های این مرکز عنوان كرد.

آسايشي مشاوره ژنتيك و روان‌شناسي و مامايي را يكي ديگر از بخش‌هاي تشخيص و درماني مركز درمان ناباروري قفقاز جهاددانشگاهي اردبيل اعلام كرد و بیان داشت: از ابتدای سال جاری بیش از سه هزار و ۶۰۰ نفر در آزمايشگاه تشخيص طبي، ۱۴۳ نفر در آزمايشگاه ژنتيك و ۲۸۲ نفر در مشاوره ژنتيك پذيرش شده‌اند.     

وي با اشاره به فعاليت دفتر بانك خون بند ناف در این مرکز تصریح كرد: در طول دو سال ياخته‌هاي بنيادي ۱۵۹ نوزاد توسط اين بانك ذخيره و فريز شده كه اين سلول‌ها نقش مهمي در درمان بيماري‌هاي خوني دارند.

کد خبر 2521090

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha