پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ فروردین ۱۳۹۴، ۱۲:۱۷

پور فاطمی خبر داد:

افزایش جذب اعتبارات ملی در دشتی و تنگستان/ اشتغال توسعه می‌یابد

افزایش جذب اعتبارات ملی در دشتی و تنگستان/ اشتغال توسعه می‌یابد

دشتی- نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی گفت: جذب اعتبارات ملی در شهرستان های دشتی و تنگستان افزایش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد مهدی پور فاطمی صبح شنبه در نشست هم اندیشی مسئولان و دانشجویان کاکی اظهار داشت: باید تلاش شود که مشکلات دانشجویان با کمک همدیگر مرتفع شود.

وی افزود: دولت تدبیر و امید تاکنون کارهای خوبی به‌ویژه در بخش بهداشت انجام داده و در سال جاری نیز در زمینه اشتغال و دیگر مسائل کارهای خوبی صورت خواهد داد.

پور فاطمی به تحریم‌های صورت گرفته علیه جمهوری اسلامی ایران نیز اشاره و بیان کرد: تحریم‌های صورت گرفته مشکلاتی برای کشورمان ایجاد کرده ولی با درایت مقام معظم رهبری و حمایت معظم له از تیم مذاکره کننده بخشی از آنها مرتفع شده است.

وی اشتغال را مهمترین دغدغه جوانان عنوان و تصریح کرد: امروز چند هزار نیروی کار آمد وجود دارد ولی کار نیست امسال دولت به دنبال جذب نیروی انسانی است و باید بتوانیم با جذب سرمایه‌گذار داخلی و خارجی زمینه اشتغال را فراهم کنیم.

http://media.mehrnews.com/d/2015/03/28/4/1627775.jpg

پور فاطمی ادامه داد: در سال‌های گذشته تنها ۳۰ درصد اعتبارات عمرانی تخصیص پیدا می‌کرد ولی امسال یکی از بهترین دوران بوده و بودجه خوبی دولت به  شهرستان‌های دشتی و تنگستان اختصاص داده است.

وی خاطر نشان کرد: با پیگیری و تلاش‌های صورت گرفته به اتفاق فرمانداران هر دو شهرستان، ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار ملی از مرکز کشور برای پروژه‌های عمرانی جذب کنیم که نقش مهمی در پیشرفت پروژه های داشته است.

نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی گفت: دانشجویان به عنوان بازوان و مشاوران نماینده می توانند در برخی از مشکلات یار و یاور ما باشند.

کد خبر 2523816

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha