پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۳ فروردین ۱۳۹۴، ۲۰:۳۳

طرح ملی ایمنی و سلامت نوروزی؛

امدادرسانی به ۱۰۰ هزار مسافر/انتقال ۲۴۰۰ نفر به مراکز درمانی

امدادرسانی به ۱۰۰ هزار مسافر/انتقال ۲۴۰۰ نفر به مراکز درمانی

سرپرست معاونت عملیات سازمان امداد و نجات، از امدادرسانی به ۱۰۰ هزار تن از مسافران نوروزی و ۲۴۰۰ تن از مصدومان به مراکز درمانی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین درویشی با اعلام گزارش عملیات و خدمات امداد و نجات از آغاز اجرای طرح ملی امداد و نجات نوروزی تا سیزدهم فروردین، افزود: در این مدت از میان ۴ هزار و ۹۰۰ مورد عملیات و خدمات، ۲ هزار و ۷۰۰ مورد عملیات و ۲ هزار و ۲۰۰ مورد خدمات بوده است.

وی تاکید کرد: امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال‌احمر به ۱۰۰ هزار تن از مسافران نوروزی امدادرسانی کرده اند و ۷۱ هزار تن نیز به صورت اضطراری اسکان داده شده و ۳ هزار و ۹۰۰ تن نیز نجات داده شده اند.

سرپرست معاونت عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر خاطرنشان کرد: ۳۲ هزار تن از مسافران نوروزی از خدمات درمان سرپایی بهره مند شدند و ۲ هزار و ۴۰۰ مصدوم نیز  توسط امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر به مراکز درمانی انتقال داده شده اند و همچنین ۴۵۰خودرو  نیز رها سازی شده است.

کد خبر 2525654

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha