حجتالله جهانبخشی در گفتگو با خبرنگار مهر، از انجام دو هزار ۴۷۶ عملیات توسط آتش نشانان کرمانشاهی در سال ۹۳ خبرداد.
وی افزود: از این تعداد هزار و ۳۰۴ مورد مربوط به عملیات آتش سوزی، ۸۲۲ مورد عملیات امداد و نجات و ۳۵۰ مورد آمار آب گرفتگي و آبرساني و استقرارخودرو در مراسمات و نقاط پرتردد بوده است.
جهانبخشی بیشترین موراد آتش سوزی را مربوط به اماکن مسکونی با ۲۰۳ مورد و پس از آن اماکن متروکه با ۱۹۷ مورد و باغات و پارکها با ۱۴۲ مورد اعلام کرد.
نجات ۱۰۱۲ نفر
مدیرعامل آتش نشانی کرمانشاه، آمار آسیب دیدگان در این حوادث را هزار و ۶۱ مورد اعلام کرد که ۳۶ نفر از آنان فوت و هزار و ۱۲ نفر نیز نجات یافتهاند که ۳۰۳ نفر مجروح بودند.
وی با یادآوری اینکه ۳۵۰ عملیات آبرسانی، آبگرفتگی و استقرار خودرو در سال ۹۳ توسط آتش نشانان کرمانشاهی انجام شده است گفت: از این تعداد ۵۲ مورد آبگرفتگی، سه مورد آبرسانی و ۲۹۵ مورد استقرار حفاظتی خودرو آتش نشانی در اماکن پرتردد و مراسمات بوده است.
نظر شما