پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۵ فروردین ۱۳۹۴، ۱۴:۵۹

پاپری خبر داد:

۷۳۰ خودرو متخلف در بوشهر متوقف شد

۷۳۰ خودرو متخلف در بوشهر متوقف شد

بوشهر - رئیس پلیس راه استان بوشهر گفت: طی ایام نوروز امسال ۷۳۰ خودرو متخلف که دارای تخلفات حادثه‌ساز بودند، توقیف شدند.

سرهنگ جابر پاپری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طی ایام نوروز امسال شاهد حضور گسترده مسافران نوروزی در استان بوشهر بودیم و تردد در محورهای مختلف استان بوشهر افزایش یافت.

وی ادامه داد: نیروهای پلیس در راه‌های اصلی و فرعی استان بوشهر مستقر شدند و گشت‌های مستمر در مسیرهای مختلف ارتباطی استان بوشهر انجام شد.

رئیس پلیس راه استان بوشهر از کاهش ۷۰ درصدی تصادفات جرحی و فوتی در استان بوشهر طی ایام نوروز امسال نسبت به سال گذشته خبر داد و اضافه کرد: با تلاش‌های صورت گرفته و همکاری و همراهی رانندگان شاهد کاهش چشمگیر تصادفات و تلفات رانندگی در استان بودیم.

وی اضافه کرد: برخورد با رانندگان متخلف را با جدیت در دستور کار داشتیم و هر راننده که مرتکب دو تخلف حادثه‌ساز همزمان می‌شد، خودروی وی توقیف می‌شد که در این راستا ۷۳۰ خودرو در استان توقیف شد.

پاپری ادامه داد: خودروهای متخلف به مدت ۷۲ ساعت توقیف شده و در پارکینگ نگهداری شدند و پس از طی روال قانونی، نسبت به آزادسازی خودرو اقدام شد.

رئیس پلیس راه استان بوشهر اضافه کرد: پرترددترین مسیرهای استان بوشهر در ایام نوروز را می‌توان دالکی - کنارتخته، برازجان - بوشهر، شیف - گناوه و گناوه - دیلم عنوان کرد.

کد خبر 2526366

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha