علی حنطه در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: راهیان کرمانشاه پس از پشت سر گذاشتن چندین بازی جنجالی ثابت کرد که توانایی شکست هر تیمی از جمله مس رفسنجان و پاس همدان را دارد و کادر فنی، مدیریت، بازیکنان و حتی تدارکات نیز به خوبی بر اهمیت کسب ۳ امتیاز دیدار با پاس همدان واقفند.
سرمربی تیم فوتبال راهیان کرمانشاه با بیان اینکه این تیم با داشتن ۱۸ امتیاز در رده دهم جدول ردهبندی قرار دارد، افزود: از مجموع نمایندگان لیگ دسته یک کشور راهیان تنها تیمی است که تمرینات خود را از سوم فروردین آغاز کرد.
حنطه بیان کرد: هفدهم فروردین ماه سال جاری با امید صعود به جمع مدعیان در دیداری خانگی میزبان پاس همدان خواهیم بود و این بازی رأس ساعت ۱۶ روز دوشنبه در استادیوم کارگران برگزار خواهد شد و امیدواریم هواداران حمایت خود را از ما دریغ نکنند.
وی با اشاره به حضور امین پورعلی، کاپیتان راهیان در مصاف با نماینده همدان، تصریح کرد: با توجه به انصراف تیم اتکا گلستان، بازی با پاس همدان آخرین دیدار خانگی راهیان در این نیم فصل خواهد بود و بازی های بعدی به ترتیب در مصاف با مس رفسنجان و صنعت نفت آبادان انجام می شود.
حنطه با انتقاد از نگاه حاشیه ای و بدون تعصب مسئولان و مدیران ارشد استان کرمانشاه به فوتبال گفت: این استان در ۸ سال دفاع مقدس دین خود را به انقلاب و نظام ادا کرد اما اکنون جوانان این سرزمین از کمترین نشاط ورزشی که اساس پویایی و نیز عامل بازدارندگی از آسیبهای اجتماعی است، برخوردارند.
وی سرمایه گذاری بر نسل جوان برای رسیدن به آینده ای مطلوب را ضروری دانست و یادآور شد: متاسفانه در استان کرمانشاه وحدت و انسجام لازم میان مسئولان ارشد از جمله فرمانداران، استاندار و دیگر مدیران وجود ندارد و این ضعف باید برطرف شود.
سرمربی تیم فوتبال راهیان کرمانشاه خواستار انعکاس چشمگیر رویدادهای ورزشی و به ویژه فوتبال از سوی اصحاب رسانه شد و تصریح کرد: بیش از ۳ ماه از آغاز فعالیت من به عنوان سرمربی تیم راهیان میگذرد و در این مدت حتی یک بار درخواست مصاحبه و گفتگو با بنده مطرح نشده است.
نظر شما