پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ فروردین ۱۳۹۴، ۱۰:۳۸

کیانی:

کشتی گیر آزادکار کرمانشاهی به اردوی تیم ملی بزرگسالان دعوت شد

کشتی گیر آزادکار کرمانشاهی به اردوی تیم ملی بزرگسالان دعوت شد

کرمانشاه- دبیر هیئت کشتی استان کرمانشاه از دعوت کشتی گیر آزاد کار کرمانشاهی به اردوی تیم ملی بزرگسالان خبر داد.

منصور کیانی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: اسامی دعوت شدگان برای حضور در اردوی تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان کشور اعلام شده که در میان آنها نام کشتی گیر کرمانشاهی نیز وجود دارد.

وی افزود: بهمن تیموری، آزادکار ۷۴ کیلوگرم کرمانشاهی است که به همراه چهار کشتی گیر دیگر در این وزن، در اردو حاضر خواهد بود.

دبیر هیئت کشتی استان کرمانشاه یادآور شد: این اردو از روز اول اردیبهشت ماه در خانه کشتی تهران برگزار خواهد شد.

کیانی خاطر نشان کرد: تیم ملی کشتی آزاد کشورمان خود را برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا که از ۱۵ اردیبهشت ماه در قطر برگزار می شود، آماده می کنند.

وی در پایان گفت: این مرحله پایانی اردوی تیم ملی کشتی آزاد، پیش از اعزام به مسابقات قهرمانی آسیا است.

کد خبر 2526690

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha