پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ فروردین ۱۳۹۴، ۱۷:۵۱

اذعان سعودی ها به ناتوانی در جنگ زمینی با یمنی ها

اذعان سعودی ها به ناتوانی در جنگ زمینی با یمنی ها

منابع نظامی سعودی با اشاره به کشته شدن تعدادی از نظامیان این کشور در نبرد با یمنی ها به ناتوانی در جنگ زمینی اذعان کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه صدی عدن، منابع آگاه ازحملات به منطقه مثلث العند در استان لحج و جسر عقان حد فاصل میان تعز و عدن خبر دادند.

در همین حال برخی رسانه های یمنی اعلام کردند: بر اساس اطلاعات وارده فرماندهان عملیات موسوم به طوفان قاطعیت در نشستی در ریاض تصمیم به شروع جنگ زمینی گرفته اند و قرار است از دو جبهه جنوبی از عدن و صعده در شمال به یمن یورش ببرند.

به ادعای این رسانه ها در این عملیات 90 بالگرد آپاچی مشارکت خواهند کرد. به نظر می رسد این ادعای رسانه های یمنی در راستای جنگ روانی و پس از ادامه موفقیت های ارتش و کمیته های مردمی در عدن رخ می دهد زیرا عربستان از ورود به جنگ زمینی و تبعات آن وحشت دارد.

این در حالی است که احمد عسیری سخنگوی نظامی سعودی به کشته شدن تعدادی از نظامیان گارد مرزی سعودی و  مقاومت یمنی ها اذعان کرد و افزود: وضعیت جغرافیایی میان عربستان و یمن بسیار دشوار است و یمنی ها در قالب گروه های کوچک دو پنچ نفره در داخل غارها و کوه ها مخفی می شوند.

این اعتراف سخنگوی نظامی سعودی گواه بی تجربگی نظامیان سعودی در جنگ زمینی و چریکی و مهارت و توان بالای یمنی ها در نفوذ به عمق عربستان با وجود نیروی زمینی و تجهیزات پیشرفته این کشور است که به شکلی برق آسا بر نظامیان سعودی چیره می شوند.

کد خبر 2527159

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha