رضا شریفی راد در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه اساتید قرآنی کشور باید در آموزشهای خود جاذبهها را از دافعه بیشتر کنند، اظهار داشت: برخورد با قرآنآموز باید به گونهای باشد که کودک قرآنآموز تشنه و مشتاق شنیدن حرف شود.
کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان تویسرکان با بیان اینکه جامعه ما یک جامعه اسلامی است و قرآن کتاب آسمانی ماست، بیان داشت: افراد جامعه به خصوص کودکان و نوجوانان و جوانان باید قرآن را بیاموزند و آن را خوب تلاوت کنند و اگر حافظه خوبی دارند، قرآن را حفظ کنند.
وی با بیان اینکه برای تحقق یک جامعه قرآنی در همه حال با قرآن مأنوس بود، عنوان داشت: اگر قرآن کریم و پیامبر گرامی اسلام و ائمه اطهار علیهم السلام به حفظ و تلاوت زیبای قرآن توصیه می کردند، برای آن بود که موجب توجه بیشتر و عمل به قرآن شود نه آن که ظاهری از قرآن مورد توجه قرار گیرد و به اهداف اصلی بی مهری شود.
شریفی راد در ادامه با اشاره به اینکه ۲۶ باب خانه های قرآنی و موسسه با هدف توسعه آموزش های قرآنی و ارتقا سطح مهارت های قرآنی در تویسرکان راه اندازی شده است، گفت: این مراکز در شهرهای تویسرکان، فرسفج و سرکان و مراکز دهستان های هفتگانه شهرستان تویسرکان در حال فعالیت هستند.
کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان تویسرکان اذعان داشت: هدف از برگزاری کلاسهای روخوانی آشنایی مردم با خواندن صحیح کلمات قرآن کریم به بهترین و آسان ترین شیوه ممکن و زمینهسازی برای انس با کلام الله مجید است.
شریفی راد در پایان گفت: کلاسهای آموزش قرآن کریم در رشتههای مختلف از جمله روخوانی قرآن کریم، روانخوانی، تجوید و حفظ به شکل خودگردان در شش موسسه قرآنی نورالحکمه، نورالهدایه، بینات، نورالهدی، کوثر و نسیم در شش ماهه نخست سال جاری برگزار میشود.
نظر شما