پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ فروردین ۱۳۹۴، ۱۴:۳۶

شمس الدینی:

طرح آمایش افاغنه در کرمان اجرا می شود

طرح آمایش افاغنه در کرمان اجرا می شود

کرمان - مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری کرمان از اجرای مرحله جدید طرح آمایش افاغنه در کرمان خبر داد.

حسین شمس الدینی در گفتگو با مهر اظهارداشت: استان کرمان به دلیل نزدیکی به مرزهای شرقی و شرایط موجود یکی از استانهای محل حضور افاغنه است و با توجه به تعداد بالای این افراد در کرمان ساماندهی افاغنه امری ضروری محسوب می شود.

وی گفت: در همین راستا طرح آمایش افاغنه از سالهای قبل در دستور کار قرار گرفته است و به زودی مرحله دهم این طرح در استان کرمان آغاز می شود.

شمس الدینی افزود: ۹ مرحله قبلی این طرح در گذشته در کرمان با موفقیت اجرا شده و سبب بهبود وضعیت حضور این افراد در استان شده است.

وی ادامه داد: ۷۰ هزار افغانی در این طرح شناسایی و کارت آمایش و کارت اشتغال دریافت کرده اند.

این مسئول گفت: تنها به افاغنه ای خدمات داده می شود که در این طرح شرکت کنند و افاغنه غیر مجازی که از راههای مختلف وارد استان شده اند حضور غیر قانونی دارند و پس از شناسایی به کشورشان باز گردانده خواهند شد.

وی تاکید کرد: اتباع خارجی که در کشور حضور دارند باید مطابق با مقررات داخلی رفتار کنند و شرکت در طرح آمایش در استان کرمان برای افاغنه ضروری است.

کد خبر 2527731

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha