پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ فروردین ۱۳۹۴، ۹:۱۰

مهر گزارش می دهد؛

آخرین وضعیت پرونده ضرب و شتم آمر به معروف

آخرین وضعیت پرونده ضرب و شتم آمر به معروف

نخستین مصدوم آمر به معروف در سال جاری که توسط اراذل و اوباش مجروح شد با حضور در خبرگزاری مهر در مورد پرونده خود توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش خبرنگار مهر، ساعت ١ بامداد جمعه ۷ فروردین ۹۴ در خيابان پيروزى فلكه دوم نيروى هوايي چند اوباش که در حالت غیرعادی بودند موجب سلب آسایش و رعب و وحشت شهروندان شدند که دکتر علی ثابت استاد دانشگاه با هدف حفظ حرمت و حقوق شهروندى در ايام فاطمیه اقدام به تذكر لسانى و نهى ازمنكر کرده كه با برخوردشديد آنها مواجه شد.

این اراذل و اوباش پس از تعقيب این جانباز دوران دفاع مقدس محل زندگى وی را پیدا کرده و در ساعت ٣ بامداد با ورود به پاركينگ منزل با سلاح سرد به این استاد دانشگاه حمله ور شدند و او را زخمی کردند.

ورود همسایگان مانع قتل این استاد دانشگاه شد و این پرونده در دادسراى شهيد محلاتى برای بررسی به شماره ۱۳۹۴/۶۱۱۰/۰۳۰۱۰۱/۱۱ تشکیل شد.

علی ثابت در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: با دستور فوری سردار ساجدی نیا فرمانده انتظامی تهران بزرگ پرونده از سوی کلانتری هم در حال پیگیری است. البته نامه استشهاد محلی و پزشکی قانونی گویای حادثه است اما پلیس و دادسرا یک روز بعد در پی یافتن ضاربان اقدام کردند.

وی افزود: در این پرونده از فرمانده انتظامی تهران بزرگ و دادستان تهران تشکر می کنم اما گلایه من از برخی افراد است که در این پرونده حرف هایی را زدند که درست نبود. در تحقیقات به جانباز بودن من یا حتی اینکه همرزم شهید همت بودم یا نه اشاره شد که اصلا ارتباطی به اراذل و موضوع حمله به من نداشت. بعد هم مدارک جبهه را نشان دادم و آنها متوجه شدند. برخی هم گفتند دروغ می گویی و اصلا امر به معروف نبوده است! برای من مهم نیست چرا که اصلا نه دنبال درصد هستم نه دنبال اسم و رسم. اگر درصد می خواستم می توانستم با ترکشی که در بدن دارم یا مصدومیت شیمیایی و نامه های رسمی سپاه سریع درصد جانبازی بگیرم اما دنبال این ها نبودم و این کمی برای من سنگین بود.

این استاد دانشگاه اظهار داشت: نمی خواهم این پرونده هم مانند پرونده شهید خلیلی ۴ ساله شود و اراذل به راحتی به آمران به معروف حمله کنند. برای همین پیگیر هستم. الان پرونده در دادسرای امنیت تهران است و دستور بررسی آن صادر شده است. هیچ وکیلی هم ندارم و کار را به دادستانی واگذار کردم. اما هنوز ضاربان شناسایی و دستگیر نشده اند در حالی که این افراد همیشه معروف هستند. در اداره آگاهی هم به آلبوم عکس ها نگاه کردم و تصویر آنها نبود با این حال مطالبه ای ندارم چون سرباز نظام هستم و به این نظام و رهبری بدهکارم. اما می خواهم این پرونده به سرانجام برسد.

وی در مورد نظریه پزشکی قانونی هم گفت: پزشکی قانونی ۴ تا ۵ درصد تعیین کردند که پارگی ماهیچه هم در آن ذکر شده است.

کد خبر 2528946

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha