پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۹ فروردین ۱۳۹۴، ۱۴:۵۲

اظهارات کی روش در خصوص ترابیان

اظهارات کی روش در خصوص ترابیان

سرمربی تیم ملی فوتبال پس از روبه رو شدن با یکی از مسئولان فدراسیون فوتبال، اظهارات تندی را در خصوص وی مطرح کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، کارلوس کی‌روش در حالیکه صبح امروز خندان وارد جلسه با علی کفاشیان شده بود بعد از حدود چهار ساعت جلسه با رئیس فدراسیون فوتبال، با عصبانیت جلسه را ترک کرد. وی در راهروهای فدراسیون فوتبال مقابل خبرنگار یکی از روزنامه ها ایستاد و گفت: «من از روزنامه شما شکایت می کنم.»

وی که با عباس ترابیان در راه پله‌ها رو به رو شده بود بدون توجه به وی و با عصبانیت رو به خبرنگارن گفت: «این آقا همیشه مرا مرتیکه (کی روش مرتیکه را به فارسی بیان کرد) خطاب می کرد و تعجب می کنم که چرا این بار به من مرتیکه نگفت.»

سرمربی تیم ملی که به سرعت خود را به اتومبیلش رسانده بود مجددا خطاب به خبرنگار روزنامه گل گفت: به سردبیرتان اطلاع بدهید من از طریق وکیلم بزودی از شما شکایت می‌کنم چون مطالب شما بسیار پست و کثیف است.

وی به سوالات خبرنگاران درباره ماندن و یا رفتنش از تیم ملی پاسخی نداد و با عصبانیت فدراسیون را ترک کرد.

کد خبر 2529340

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • روزگار تلخ ۱۴:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۱۹
      0 0
      حیف که داریم این مربی تراز اول رو از دست میدیم. فکر کن فوتبال میفته دست آدم هایی که در سطح ملی، مربی تیم ملی رو " مرتیکه" خطاب می کنن.