به گزارش خبرنگار مهر، تقی کرمی چهارشنبه در اولین جلسه شورای آموزش و پرورش سال ۹۴ اظهار داشت: طی جلسات و مکاتبات صورت گرفته با بنیاد برکت و بازدید آن ها از مناطق محروم و مدارس فرسوده مقرر شده که ۱۱ مدرسه به ترتیب اولویت توسط بنیاد برکت در دوره های زمانی مختلف احداث شود که در سال جاری دو مدرسه شش و سه کلاسه احداث خواهند شد.
رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان مرند گفت: بنیاد برکت که زیر نظر فرمان حضرت امام (ره) تشکیل و فعالیت می کند تاکنون در شهرستان فعالیتی نداشته ولی طی مکاتبات و جلساتی که با آنها داشته ایم و بازدید هایی که از طرف آنها صورت گرفته، فعالیت خود را در شهرستان آغاز خواهند کرد .
وی با اشاره به کمک خیرین مدرسه ساز برای احداث مدرسه در شهرستان افزود: خیرین مدرسه ساز با حمایت های خود از بخش آموزش و پرورش تعداد دو زمین برای احداث مدرسه کلنگ زنی کرده اند که امیدوارم زودتر احداث و تحویل آموزش و پرورش شود .
کرمی در ادامه با اشاره به وضعیت استقرار مهد های کودک در شهرستان اظهار داشت: مهد های کودک در شهرستان مرند رو به افزایش است و آموزش و پرورش با تعامل بیشتر با بهزیستی بر مسیر استقرار آنها و اعطای مجوز به مهد کودک ها با رعایت کامل موازین اقدام کند .
وی افزود: مدارس ابتدایی کودکانی را پذیرش خواهند کرد که ازطرف مهد کودک های دارای مجوز معرفی شده باشند و آموزش پیش دبستانی آنها توسط آن مهد ها صورت گرفته باشد که باید نظارت دستگاه های ذیربط بر این امر بیشتر باشد .
نظر شما