پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ فروردین ۱۳۹۴، ۱۵:۳۴

در پی پیشنهاد نژاد فلاح و موافقت برانکو؛

کریم باقری مربی تیم فوتبال پرسپولیس شد

کریم باقری مربی تیم فوتبال پرسپولیس شد

کریم باقری پس از گفتگو با نژادفلاح و برانکو ایوانکوویچ در اردوی سرخپوشان حضور یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، در پی مذاکره با برانکو ایوانکوویچ از کریم باقری کاپیتان سابق و پر افتخار تیم ملی فوتبال ایران و پرسپولیس به عنوان یکی از گزینه‌های اصلی دستیاری سرمربی جدید در رسانه‌ها یاد می‌شد.

در این باره نژادفلاح در مذاکرات خود با برانکو در استانبول، کریم باقری را به عنوان یکی از دستیاران ایرانی به وی پیشنهاد داد و برانکو که در تیم ملی مدت‌ها از کریم باقری به عنوان یکی از ستون‌های تیمش بهره می‌برد با توجه به شناخت کاملی که از خصوصیات اخلاقی باقری داشت، موافقت خود را با فعالیت شاگردش در کادر فنی پرسپولیس اعلام داشت.

نژادفلاح امروز این موضوع را با کریم باقری در میان گذاشت و موافقت وی را جلب کرد. باقری همچنین در هتل المپیک با برانکو گفتگو کرد و پس از آن در اردوی سرخپوشان حضور یافت. حضور کریم باقری در اردو که مقبولیت و محبوبیت خاصی در جمع بازیکنان فعلی پرسپولیس و برخی همبازیان سابقش دارد، با استقبال گرم سرخپوشان همراه بود.

باقری در مراسم معارفه به عنوان یکی از دو دستیار ایرانی برانکو از سوی نژاد فلاح معرفی شد و برانکو نیز ضمن بر شمردن خصوصیات اخلاقی و افتخارات باقری از همکاری با وی به نیکی یاد کرد.

کد خبر 2529400

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha