پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ فروردین ۱۳۹۴، ۱۰:۴۳

مهدی پور خبر داد:

۶۷۴واحد مسکونی آسیب دیده در انزلی تسهیلات بلاعوض دریافت کردند

 ۶۷۴واحد مسکونی آسیب دیده در انزلی تسهیلات بلاعوض دریافت کردند

انزلی- سرپرست بنیاد مسکن شهرستان انزلی گفت: طی یک سال اخیر تعداد۶۷۴واحد مسکونی آسیب دیده از برف در شهرستان بندرانزلی، تسهیلات بلاعوض دریافت کرده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید کاظم مهدی پور صبح پنج شنبه در نشستی که به مناسبت دهه گرامیداشت افتتاح حساب ۱۰۰ حضرت امام (ره)  و تأسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برگزار شد اظهار داشت: تسهیلات ارزان قیمت برای بازسازی واحدهای روستایی آسیب دیده در نظر گرفته شده که این تسهیلات در سال گذشته به ۶۷۴واحد مسکونی به مبلغ کل هفت هزار و ۱۲۰ میلیون ریال پرداخت شده است.

وی افزود: همچنین تعداد هزار و ۱۸۱ واحد مسکونی، تجاری، انبار محصولات کشاورزی و دامی برای دریافت تسهیلات بانکی به مبلغ ۶۱ هزار و ۲۸۰ میلیون ریال به بانکهای عامل شهرستان معرفی شدند که از این تعداد تاکنون ۹۰۶واحد، تسهیلات مذکور به مبلغ کل ۴۵ هزار و ۵۵۰ میلیون ریال را دریافت و نسبت به بازسازی واحدهای خود اقدام  کرده اند.

همه روستاهای انزلی دارای طرح هادی هستند

مهدی پور ادامه داد: همچنین در یک سال اخیر مبلغ ۲۰۰میلیون ریال نیز برای بازسازی چهار واحد آسیب دیده از آتش سوزی پرداخت شده است.

وی همچنین درباره تهیه طرح هادی روستایی گفت: شهرستان بندرانزلی دارای ۲۶روستا بوده که همه این روستاها دارای طرح هادی هستند.

وی یادآور شد: ظرف یکسال اخیر بازنگری در طرح هفت روستای خمیران، معاف، کوچک محله، شیلسر، سیاخالسر، اشترکان و کرگان با توجه به منقضی شدن زمان طرح هادی انجام شده و بازنگری طرح هادی روستای رودپشت نیز در کمیته کارشناسی بررسی و در مراحل پایانی تصویب قراردارد.

مهدی پور در ادامه به اجرای طرح هادی روستایی اشاره کرد و گفت: بازگشایی معابر روستایی، اجرای زیرسازی، آسفالت، پارک و فضای سبز،پیاده رو و هدایت آبهای سطحی از جمله اقداماتی است که توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در راستای اجرای طرح هادی روستایی و از محل اعتبارات عمرانی در سطح روستاها انجام می شود.

وی خاطرنشان کرد: دراین راستا طی یک سال اخیر در روستاهای کپورچال، سنگاچین،سیاوزان، کوچک محله، کچلک، مبلغ ۹ هزار و ۷۰۵ میلیون ریال از محل اعتبارات عمرانی هزینه شده است و همچنین اجرای زیرسازی و آسفالت روستاهای آبکنار،بشمن، تربه گوده و شانگهای پرده در آینده نزدیک در برنامه کاری این بنیاد قراردارد.     

۴۱۳فقره سند مالکیت املاک روستایی در انزلی صادر شد

سرپرست بنیاد مسکن انزلی در خصوص صدور سند مالکیت تصریح کرد: در اجرای قانون الحاق موادی به قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن در یک سال اخیر ۴۱۳فقره سند مالکیت املاک روستایی با همکاری اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان صادر و به روستاییان تحویل شده است.

وی افزود: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون چهار هزار و ۵۰۰ فقره سند مالکیت برای مالکین روستایی صادر و در اختیار آنها قرار گرفته است.

مهدی پور با تاکید بر اهمیت توجه به بهسازی مسکن روستایی گفت: این بنیاد در راستای سیاستهای برنامه چهارم و پنجم توسعه در بخش مسکن روستایی در طول یک سال اخیر تعداد ۹۹فقره تسهیلات ارزان قیمت ۱۲۵میلیون ریالی برای احداث مسکن روستایی به روستائیان پرداخت و بر ساخت و ساز آنها نظارت کرده است.

وی افزود: از ابتدای این طرح تاکنون بالغ بر دو هزار و ۴۰۰واحد مسکونی از محل این تسهیلات در سطح روستاهای شهرستان احداث شده است.

سرپرست بنیاد مسکن انزلی همچنین گفت: در یک سال اخیر ۸۰۰میلیون ریال تسهیلات قرض الحسنه در راستای کمک به تعمیرات و تکمیل ۴۰واحد مسکونی روستایی پرداخت شده است.

وی بیان کرد: در راستای قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن، چندقطعه زمین مناسب در روستاهای سنگاچین پائین و بالا، علی آباد و تربه بر شناسایی و مورد تملک قرار گرفته که پس از آماده سازی و تفکیک به افراد واجد شرایط فاقد مسکن با اولویت روستایی واگذار می شود.

کد خبر 2529653

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha