پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ فروردین ۱۳۹۴، ۱۳:۴۳

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

زلزله ۴.۸ ریشتری «شنبه» خسارتی نداشت/ آماده‌باش نیروهای امدادی

زلزله ۴.۸ ریشتری «شنبه» خسارتی نداشت/ آماده‌باش نیروهای امدادی

بوشهر - مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر گفت: خوشبختانه زمین‌لرزه ۴.۸ ریشتری شهر شنبه خساراتی نداشته است.

کاظم مرادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ساعت ۱۰ و ۵۳ دقیقه امروز یک زمین لرزه به بزرگی ۴.۸ ریشتر بخش‌هایی از شهرستان دشتی استان بوشهر را لراند.

وی ادامه داد: بررسی در زمینه وضعیت خسارات این زمین‌لرزه بلافاصله آغاز شد و پیگیری های لازم در این زمینه صورت گرفت.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر اضافه کرد: پیگیری‌هایی را از طریق دهیاری‌ها و شهرداری‌ها و دیگر مسئولان محلی انجام دادیم که خوشبختانه این زمین‌لرزه خساراتی نداشته است.

وی از آماده‌باش نیروهای امدادی در این منطقه خبر داد و افزود: با جمعیت هلال احمر در این منطقه هماهنگی‌های لازم برای آمادگی نیروهای امداد و نجات صورت گرفته است.

آماده‌باش نیروهای امدادی در دشتی

فرماندار شهرستان دشتی نیز در گفتگو با خبرنگار مهر از آماده‌باش نیروهای امدادی در این شهرستان خبر داد و بیان داشت: زمین‌لرزه شهرستان دشتی با حضور دهیاران روستاهای چهوک، دهوک، طسوج و روستاهای هم‌جوار به صورت میدانی مورد بررسی قرار گرفت.

غلامرضا مهرجو ادامه داد: به منظور بررسی وضعیت این زمین‌لرزه و برنامه‌ریزی مناسب، ستاد مدیریت بحران دشتی به حالت آماده‌باش درآمد که خوشبختانه با بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد این زمین‌لرزه خساراتی نداشته است.

 

کد خبر 2530119

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha