سرهنگ علی اصغر شیر محمدی درگفتگو با خبرنگار مهر،افزود: دیشب ساعت ۲۲ در محور خدابنده به همدان واژگونی خودرو پژو ۴۰۵ باعث فوت یک نفر شد و حال دو نفر هم بسیار وخیم بود که به بیمارستان منتقل شدند.
وی علت اصلی وقوع این تصادف را تخطی از سرعت مطمئنه عنوان کرد.
رییس پلیس راه استان زنجان همچنین از وقوع یک فقره تصادف فوتی دیگر صبح امروز در محور زنجان به قیدار خبر داد و گفت: متاسفانه در این تصادف دو دستگاه موتور سیکلت با هم برخورد کردند که یکی از موتور سواران در بیمارستان جان خود را از دست داد و نفر دوم هم دربیمارستان به حالت کما رفته است.
سرهنگ شیر محمدی علت اصلی وقوع این تصادف را انحراف به چپ و نقص فنی موتور سیکلت اعلام کرد.
وی با بیان اینکه ۲۰ درصد از تصادفات رخ داده در محورهای مواصلاتی استان زنجان را موتور سواران به خود اختصاص می دهند تاکید کرد: متاسفانه ۱۰۰ درصد از این تصادفات هم منجر به فوت می شود.
رییس پلیس راه استان زنجان تصریح کرد: موتور سواران از کلاه ایمنی استفاده نمی کنند و این خود تصادفات فوتی را تشدید می کند.
نظر شما