به گزارش خبرنگار مهر، دیدار تیمهای فوتبال استقلال و ذوب آهن در هفته بیست و پنجم لیگ برتر عصر روز جمعه در ورزشگاه آزادی برگزار شد. حاشیههای این دیدار را در زیر میخوانید:
* با وجود اینکه دیدار استقلال و ذوب آهن از اهمیت بالایی برخوردار بود اما کمتر از 5 هزار نفر در ورزشگاه حضور پیدا کردند.
* همزمان با حضور بازیکنان در زمین هواداران استقلال از آبی پوشان می خواستند تا با شکست ذوب آهن را در این بازی سه امتیاز بازی را از آن خود کرده و شرایط خود را در جدول بهبود ببخشند.
* جواد زرینچه، محمود فکری و ستار همدانی در وسط زمین ورزشگاه چند دقیقه ای به گفتگو پرداختند.
* جام کرار که مدتها به دلیل مسائل انضباطی در ترکیب استقلال حضور نداشت به شدت از سوی هواداران مورد تشویق قرار گرفت.
*هنگام ورود بازیکنان ذوب آهن به زمین طرفداران استقلال آنها را هو کرده و شعارهایی هم دادند.
* با اینکه گفته می شد در این دیدار به احتمال زیاد وحید طالب لو درون دروازه قرار می گیرد اما محسن فروزان بازهم مرد شماره یک دروازه آبی ها بود.
* حدود صد نفر از هواداران ذوب آهن نیز در گوشه ای از ورزشگاه تیم ذوب آهن را تشویق می کردند.
* حنیف عمران زاده به دلیل مصدومیت به صلاحدید کادر پزشکی نتوانست در این دیدار مقابل ذوب آهن به میدان برود.
* دراگان اسکوچیچ سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان در ورزشگاه حضور داشت و این دیدار را تماشا کرد.
نظر شما