پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ فروردین ۱۳۹۴، ۱۲:۵۳

فتاح عنوان کرد؛

انجام کارهای اصلاحی و بهینه در کمیته امداد

انجام کارهای اصلاحی و بهینه در کمیته امداد

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: جهاد و خدمت در کمیته امداد امام(ره) همچون جهاد در برابر دشمنان در دفاع مقدس و دارای درجات بالایی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس سید پرویز فتاح در مراسم پایانی سومین دوره مسابقات قرآن یادواره پیامبر اعظم(ص) ویژه دانش آموزان مجتمع‌های شبانه روزی کمیته امداد در مشهد مقدس تقارن ایام میلاد حضرت زهرا(س) و امام خمینی(ره) با برگزاری این جشنواره قرآنی و حضور در مشهد مقدس را مبارک دانست و با تاسی به سوره انشراح و آیه «و رفعنا لک ذکرک» افزود: قرآن از افلاک و از بالاست و کهنگی ندارد و در واقع بهار زندگی را برای انسانها فراهم نموده است.

وی گفت: امام راحل با رقم زدن انقلاب، پابرهنه ها را به میدان کشاند تا بگوید جان کلام انقلاب ما اینها هستند لذا جهاد و کار در حوزه کمیته امداد با جهاد برابر دشمنان در دفاع مقدس هم راستا می باشد و اگر در این مسیر جانمان را هم فدا کنیم کم است.

فتاح با اشاره به تنفیذ و انتصابات جدید مقام معظم رهبری در این نهاد مقدس ادامه داد: فعالیت های الهی که همراه با صداقت باشد برای پذیرش و قبول واقع شدن نیاز به تشریفات ندارد.

رئیس جدید کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به آیه شریفه "و یطعمون الطعام علی حبه مسکینا و یتیما و اسیرا"، بیان کرد: امام علی(ع) را همه دنیا با عنوان حامی ایتام و نان آور شبانه برای ایتام می شناسند و این یعنی ثبت الهی اعمال نیک؛ هرچه کارهای خدایی را به دور از هرگونه ریا و تبلیغ عمل کنیم، انجام امور و وظایف اعمال و اقدامات ما ثبت الهی می شود.

فتاح اظهار داشت: در کارهای این نهاد ضمن تاسی از مکتب ائمه اطهار(ع) و امام عصر(عج) از فرمایشات مقام معظم رهبری، برای مدیریت دقیق بهره مند می شویم.

وی با بیان اینکه هدف نظام و انقلاب و همچنین حضرت امام(ره) اعتلای معنوی جامعه و ملت بود، اظهار داشت: اصلی ترین ویژگی کمیته امداد امام(ره) خدمت رسانی به قشر محروم و نیازمند جامعه است .

فتاح با بیان اینکه خدمت در این نهاد انقلابی موجب خیر و موهب در زندگی می شود، افزود: با تمام وجود باید در این نهاد خدمت کرد چرا که این امر در نزد خدا پاداش ویژه دارد و در واقع در مسیر الهی حرکت کرده ایم.

وی با بیان اینکه همیشه شاهد ارتقای نهاد مقدس کمیته امداد امام خمینی(ره) بوده ایم، اظهار کرد: برای ارتقای هر چه بیشتر این نهاد مقدس تمام تلاش را انجام می دهیم تا امداد در هر سطحی که هست به بالاتر ارتقاء یابد و در این راه کارهای اصلاحی و بهینه را انجام خواهیم داد.

فتاح در ادامه به اتفاق حسین انواری و حمیدرضا ترقی، دو تن از اعضای هیئت امنای کمیته امداد امام خمینی(ره) از زائر سرای فدک مشهد مقدس که ویژه مددجویان این نهاد در حال احداث است بازدید کرد و ضمن تاکید در بهره گیری از معماری ایرانی اسلامی، بکارگیری مصالح و وسایل ایرانی وتسریع در اتمام پروژه، از نزدیک در جریان پیشرفت و اصول فنی کار قرار گرفت.

رئیس کمیته امداد با حضور در این مراسم در مشهد مقدس، میثاق عهد و پیمان با امام مهربانی ها را امری مبارک خواند.

کد خبر 2530684

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha