پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ فروردین ۱۳۹۴، ۱۱:۰۹

آقایی در گفتگو با مهر:

۱۶ هکتار بافت تاریخی مجن شاهرود سنگ فرش می شود

۱۶ هکتار بافت تاریخی مجن شاهرود سنگ فرش می شود

شاهرود - شهردار شهر تاریخی و نمونه گردشگری مجن ضمن تاکید بر ضرورت حفظ بافت تاریخی ۱۶ هکتاری این شهر، گفت: تمامی کوچه های این بافت تاپایان سالجاری سنگ فرش می شوند.

مجید آقایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شهرداری مجن در نظر دارد تاپایان سالجاری با هدف حفظ منظر تاریخی، زیبایی سیمای شهر و سهولت در تردد شهروندان محترم در محدوده بافت،  تمامی کوچه ها را سنگ فرش کند.

وی ادامه داد: حدود ۱۶ هکتار از بافت این شهر را بافت تاریخی با معماری سنتی تشکیل می دهد که شامل محله پیر، بالا محله، کوچه حسینیه بالا، کوچه مسجد جامع و محله سر زیارت است.

شهردار شهر پلکانی کویر افزود: هم اکنون اجرای این طرح از کوچه ذوالجناح و کوچه های منتهی محله پیر آغاز شده و امیدواریم سنگ فرش تمامی کوچه های بافت تاریخی تا پایان سالجاری به اتمام رسد.

سنگ فرش کوچه های مجن شاهرود

آقایی گفت: کف سازی متناسب با ارزش های تاریخی بافت، زیبایی، نگهداری آسان، مقاومت در برابر شرایط جوی با توجه به سردسیر بودن منطقه، مرمت و اصلاح بدون بر جای ماندن اثر ترانشه با هزینه کم بعد از حفاری های مورد نیاز شهری از جمله محاسن اجرای این طرح است.

وی اعتبار پیش بینی شده برای اجرای سنگ فرش بافت تاریخی شهر را ۹۰۰ میلیون ریال عنوان کرد و افزود: مجن شاهرود که به نگین البرز شرقی معروف است علاوه بر بافت تاریخی، مناظر دیدنی و طبیعی بسیاری دارد که هرساله مورد توجه گردشگران زیادی قرار می گیرد.  

مجن در ۳۳ کیلومتری شمال غرب شهرستان شاهرود واقع شده است.

کد خبر 2532277

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha