به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا منصوریان پس از شکست مقابل فولاد خوزستان در جمع خبرنگاران با اظهار رضایت از بازیکنانش گفت: از نتیجه بازی راضی نیستم اما از عملکرد بازیکنانم در این دیدار بسیار خشنودم. آنها دلاورانه جنگیدند و تلاششان را کردند اما متاسفانه نتوانستیم این بازی را به پیروزی به پایان برسانیم.
وی گفت: امروز درس خوبی برای بازیکنان جوان من بود و من این باخت را به فال نیک می گیرم و امیدوارم که این شکست تجربه ای برای بازیکنانم باشد. در طول هفته تمرینات خوبی را برگزار می کنیم و تلاش خواهیم کردم ایراداتمان را برطرف کنیم.
وی ضمن تبریک به تیم فولاد خوزستان گفت: این برد را به آنان تبریک می گویم. آنها هم تلاش کردند و توانستند ازیکی از موقعیت هایشان استفاده کنند و ما را شکست دهند. بااین حال خوشحالم که بازیکنان سخت می بازند و نمی خواهند در طول بازی پذیرایش شکست باشند.
علیرضا منصوریان در پایان و در خصوص قضاوت احمد صالحی نیز گفت: صالحی داوری بسیار خوبی انجام داد و باید به او تبریک بگویم و فکر می کنم تنها یک بار که پیراهن کاپیتان ما را کشیدند قاضی دیدار می توانست به نفع ما سوت بزند اما این کار را نکرد و من اعتقاد دارم او هم مانند ما انسان است و می تواند اشتباه کند.
نظر شما