پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۳ فروردین ۱۳۹۴، ۲۲:۲۳

پیروزی پرگل ام صلال با منتظری؛

حریف پرسپولیس قهرمان لیگ قطر شد/ حضور حسینی و غیبت جباری

حریف پرسپولیس قهرمان لیگ قطر شد/ حضور حسینی و غیبت جباری

تیم فوتبال لخویای قطر با پیروزی برابر تیم الاهلی موفق شد یک هفته مانده به پایان لیگ ستارگان قطر به عنوان قهرمانی این رقابت‌ها برسد.

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه مسابقات هفته بیست و پنجم لیگ ستارگان قطر، امروز یکشنبه دو تیم الاهلی و لخویا به مصاف هم رفتند که این بازی با نتیجه ۳ بر یک به سود لخویا تمام شد تا این تیم یک هفته مانده به پایان رقابت‌های لیگ قطر با ۵۹ امتیاز به عنوان قهرمانی برسد. در این دیدار سید جلال حسینی برای الاهلی به میدان رفت ولی مجتبی جباری در فهرست ۱۸ نفره بازی هم حضور نداشت.

لخویا یکی از حریفان پرسپولیس در مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان آسیاست. این دو تیم روز چهارشنبه در دیدار برگشت مرحله گروهی، در قطر به مصاف هم خواهند رفت.

در دیگر دیدار هفته بیست و پنجم لیگ قطر، تیم ام صلال با حضور پژمان منتظری توانست تیم القطر را با سه گل شکست بدهد.

تیم السد هم که حریف فولاد در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیاست موفق شد با نتیجه ۵ بر ۲ تیم الجیش را شکست دهد و به عنوان نایب قهرمانی برسد.

کد خبر 2532880

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha