پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ فروردین ۱۳۹۴، ۱۰:۲۳

گزارش مهر از چهارمحال و بختیاری/

تداوم آلودگی هوا در پی ورود ذرات معلق/کاهش دید افقی

تداوم آلودگی هوا در پی ورود ذرات معلق/کاهش دید افقی

شهرکرد - ذرات معلق گرد و غبار کشور عراق همچنان در چهارمحال و بختیاری پاکی هوا را تحت تاثیر قرار داده و آسمان را کدر کرده است و برای مردم این استان مشکل ساز شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، همچنان گرد و غبار و ذرات معلق در آسمان چهارمحال و بختیاری وجود دارد و وزش باد شدید در این استان و بلند شدن گرد و غبار از کانون های تولید گرد و غبار مانند دشت های خشکیده شده، مرغزار شهرکرد و... این آلودگی ها را شدت بخشیده است.

یکی از شهروندان شهرکردی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: وضعیت هوا بسیار بد شده و وزش باد شدید نیز موجب شده که گرد و خاک بیشتر شود.

وی افزود: وزش باد شدید موجب شده خار و خاشاکی که در بیابان ها و دشت ها است به داخل شهر بیاید و موجب ایجاد مشکل برای مردم شود.

وی اظهار کرد: امیدواریم وضعیت آب و هوا در روز های آینده مطلوب تر شود و غلظت آلودگی ها کمتر شود.

ضرورت پوشش محصولات غذایی درفروشگاه ها در زمان غلظت بالای آلودگی

یکی از پزشکان چهارمحال و بختیاری در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص رعایت تمهیدات خاص در هنگام آلودگی هوا اظهار داشت: وجود بالای غلظت آلودگی می تواند برای بسیاری از گروه های سنی مشکل ساز شود و باید مردم در این روز ها که آلودگی بالا است کمتر از خانه بیرون بیایند.

آلودگی هوا

امیر شاهرخ اذعان داشت: آلودگی هوا برای گروه سنی سالمندان و کودکان بسیاری خطر آفرین است و خانواده ها باید در این خصوص توجه بیشتری داشته باشند.

وی ادامه داد: استفاده از ماسک در رفت و آمد ها بیرون از خانه مورد توجه خانواده ها باشد و هر ماسکی زمان استفاده ای دارد و باید ماسک ها بعد از چند ساعت استفاده تعویض شوند.

وی اذعان کرد: فروشگاه های مواد غذایی که محصولات غذایی سر باز مانند کشک و قره و قورت، پنیر و... می فروشند باید دقت داشته باشند که آن ها را بپوشانند تا گرد و غبار بر روی انها نشیند.

وی گفت: بیمارانی که مشکل تنفسی دارند باید در این روز ها کمتر از خانه بیرون بیاید و اگر کار ضروری داشتند حتما با دارو تجویزی خود به بیرون از خانه بیایند و اطمینان حاصل کنند که داروی انها تمام نشده است.

غلظت آلودگی ها در روز های پایانی هفته بسیار کمتر می شود

 مدیر کل هواشناسی استان چهارمحال و بختیاری در این خصوص به خبرنگار مهر افزود: ناپایداری هایی که طی دو روز گذشه منطقه را تحت تاثیر قرار داده است موجب شده که از سمت جنوب و غرب و صحرای عربستان باد های به سمت ایران بوزد و همچنین ذرات معلق از سمت جنوب غربی استان چهارمحال و بختیاری تحت تاثیر قرار دهد.

مهرداد قطره افزود: استان های  دیگر همجوار استان چهارمحال و بختیاری مانند خوزستان، کهگیلویه و بویر احمد، ایلام و فارس نیز تحت تاثیر این پدیده هستند.

وی ادامه داد: این شرایط موجب شده است که دید افقی در بسیاری از نقاط بسیار کم شود و این شرایط تا امروز دوشنبه ادامه پیدا می کند و از روز دوشنبه غلظت آلودگی کمتر می شود و هوا به مرور به حالت معمولی خود بر می گردد.

وی ادامه داد: همچنین با توجه به پیش بینی بارش ها انتظار داریم که از غلظت آلودگی  کم شود.

وی یادآورشد: هم اکنون در برخی ایستگاه های استان بارش باران گزارش شده است که بارش باران نقش مهمی در کاهش غلظت آلودگی دارد.

 مدیر کل هواشناسی استان چهارمحال و بختیاری اذعان کرد: پیش بینی این است که غلظت آلودگی ها در روز های پایانی هفته بسیار کمتر می شود و هوا پاکی خود را دوباره بدست می آورد.

کد خبر 2532943

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha