محمود محمودزاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به اینکه علت بیش از نیمی تصادفات واژگونی است بنابراین اصلاح شبکه راهها و از آن جمله شیب سطح راه ها را در اولویت کار قرار دادیم.
وی بیان داشت: نگهداری راهها در اولویت کاری این اداره است که در سال گذشته دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال صرف نگهداری، ایمنی و روکش آسفالت راههای استان اصفهان شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان خاطرنشان کرد: حدود سه هزار و ۷۷۰ کیلومتر راه شریانی در استان وجود دارد که نیاز به روکش دارد و ظرف مدت سه سال گذشته و تا پایان تیرماه جاری روکش آسفالت هزار کیلومتر از راههای استان اصفهان به اتمام میرسد که تحول بزرگی در سطح کشور است.
وی از خطکشی مورد نیاز راههای استان در سال ۹۴ خبر داد و بیان داشت: در سال جاری خطکشی، نصب گاردریل، جداکننده و اصلاح شیب شیروانی از مهمترین اقدامات این ادارهکل در بخش ایمنی راهها است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان متوسط نصب تابلو علائم را در راههای استان از ۱۰ هزار به بیش از ۵۰ هزار و خطکشی راهها را از سالی دو هزار و ۳۰۰ کیلومتر به بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ کیلومتر عنوان کرد و ادامه داد: در همه موارد ایمنی بین دو تا سه برابر افزایش داشته است.
وی اعلام کرد: طی یک سال گذشته دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال صرف نگهداری، ایمنی و روکش آسفالت راههای اصفهان شده است.
محمودزاده با بیان اینکه ایمنی راه و استفاده از راه بزرگترین هدف احداث راه است، اظهار کرد: ایمنی راه در توسعه کمی و کیفی کشور نقش ویژهای دارد.
وی بیان داشت: بر اساس مطالعات صورت گرفته ۱۶۰ نقطه پرحادثه در سطح راههای استان وجود دارد که نیاز به احداث باند دوم است و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که بر اساس سند ایمنی و اولویت برطرف میشود.
نظر شما