پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ فروردین ۱۳۹۴، ۱:۰۵

حزب جوبیک پیشتاز انتخابات مجارستان/ اعلام نتایج نهایی روز ۵ شنبه

حزب جوبیک پیشتاز انتخابات مجارستان/ اعلام نتایج نهایی روز ۵ شنبه

نتایج اولیه شمارش آرا انتخابات میاندوره ای مجارستان از پیشی گرفتن حزب راستگرای افراطی «جوبیک» از دیگر احزاب شرکت کننده در این انتخابات حکایت دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، حزب راستگرای افراطی جوبیک شگفتی ساز انتخابات میاندوره ای مجارستان شد. نتایج اولیه شمارش آرا انتخابات مجارستان نشان می دهد «لاجوس ریگ» نامزد این حزب توانسته است با کسب ۳۵.۳ درصد آرا از رقیب خود پیشی بگیرد. در پی دستیابی به این پیروزی تاریخی، طرفداران جوبیک در شهر تاپولکا واقع در غرب مجارستان به برگزار جشن زودهنگام به مناسبت پیروزی این حزب پرداختند.

این در حالی است که نامزد حزب حاکم فیدتس با ۳۴.۴ درصد آرا در رتبه دوم جای گرفته است. در همین حال کمیسیون انتخابات مجارستان اعلام کرد نتایج نهایی این انتخابات روز پنج شنبه و پس از پایان شمارش آرای تمام حوزه های رای گیری داخلی و خارج از کشور منتشر می شود.

حزب راستگرای افراطی جوبیک در انتخابات پارلمانی دوره پیش مجارستان توانسته بود با کسب ۲۰.۵ درصد آرا تعداد ۲۳ کرسی از مجموع ۱۹۹ کرسی پارلمان را کسب کند. این در حالی است که این حزب تا کنون نتوانسته بود کرسی پارلمانی را از طریق رای مستقیم مردم به دست آورد. طبق قوانین مجارستان بخشی از کرسی های پارلمان از طریق فهرست انتخاباتی و بخشی دیگر از طریق انتخاب مستقیم رای دهندگان به احزاب اختصاص می یابد.

کد خبر 2533706

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha