به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ منوچهر مرادي ظهر سه شنبه در تشريح اين خبر به خبرنگاران گفت: عوامل پليس راهنمايي و رانندگي شهرستان خرم آباد حين کنترل ترافيک شهري يك دستگاه سواري پرايد را توقيف كردند.
وي افزود: با بررسي سوابق خودروي مذکور مشخص شد، سواري پرايد داراي ۴۱ ميليون و ۵۵۰ هزار ريال خلافي است.
رئيس پليس راهور لرستان با بیان اینکه این خودرو دارای ۱۹۴ فقره تخلف حادثه ساز بوده است یادآور شد: این خودرو از سوی عوامل پلیس توقيف و روانه پارکينگ شد.
سرهنگ مرادي در ادامه سخنان خود به دیگر خودروهای متخلف توقیفی طی این هفته اشاره کرد و گفت: عوامل پليس راهنمايي و رانندگي اين شهرستان حين کنترل ترافيک شهري يك دستگاه خودروي "سي ال او" را توقيف كردند.
وي افزود: با بررسي سوابق خودروي مذکور مشخص شد "سي ال او" داراي ۱۳ميليون ريال خلافي بوده است که این خودرو نیز توقيف و روانه پارکينگ شد.
نظر شما