به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله دیوسالار عصر سه شنبه در جلسه هماهنگی جشنواره قرآن و عترت با بیان اینکه با توجه به اهمیت جشنواره سراسری قران و عترت، پیام های این جشنواره به خوبی انعکاس یابد، گفت: اعتلای فرهنگ و اخلاق دینی در دانشجویان، زمینه سازی انس دانشجویان با قران کریم و عترت، شناسایی دانشجویان مستعد قرانی کشور، الگوسازی دانشجویان برای سایر اقشار جامعه و گسترش مفاهیم، آموزه ها و پژوهش های قرانی و عترت از اهداف مهم برگزاری این جشنواره است.
وی بیان کرد: نوزدهمین جشنواره قران و عترت در بین دانشجویان پیام نور سراسر کشور از تاریخ ۲۰ تا ۲۴ اردیبهشت سال جاری در بخش های شفاهی، کتبی، هنری، پژوهشی و فناوری در مازندران برگزار می شود.
رئیس دانشگاه پیام نور مازندران با اعلام اینکه باید قرآن را از مهجوریت فعلی خارج کرد، بیان داشت: هزاران برکت در برگزاری این جشنواره نصیب کشور و استان خواهد شد و مرکز استان در توسعه و پیشرفت تشیع کشور همیشه پیشگام است.
دیوسالار با بیان اینکه دانشگاه پیام نور در حوزه آموزش رتبه نخست را به خود اختصاص داده است، افزود: سیاست جدید دانشگاه در تنوع بخشی، تغییرات اساسی در آزمون ها و توسعه تحصیلات تکمیلی در کشور است.
وی با اشاره به اینکه این دانشگاه جزو ۱۰ دانشگاه برتر کشور در حوزه پژوهش است، تصریح کرد: دانشجویان سرمایه اجتماعی کشورند و باید توجه بیشتری به آنها شود و برگزاری کرسی های آزاد اندیشی و فرهنگی نیز در دانشگاهها تقویت شود.
همچنین دبیر اجرایی جشنواره سراسری قران و عترت با بیان اینکه برای حراست و صیانت از باورهای دینی باید تلاش شود، گفت: برای هر چه بهتر برگزار شدن جشنواره نیاز به یک حرکت و خرد جمعی در بین برگزارکنندگان است.
سیاوش خاکپور به فضای سیاسی کشور اشاره کرد و اظهار داشت: قرآن می تواند مرکز و کانون مطالعه برای نسل جوان کشور باشد.
وی با اشاره به اینکه سایت های بسیاری در دنیا علیه قرآن جبهه گرفته اند، افزود: با توجه به تنش های سیاسی و انتظارات شوم استکبار آیات قرانی در تمامی بخش ها اغناء کننده بشر است.
خاکپور با اعلام اینکه زلال معرفت قرانی در همه انسان ها نقش بسته است، تصریح کرد: کمیته حراست و صیانت در کنار این همایش خواهد بود و در جهت حفظ از سرمایه فکری، عقیدتی و اعتقادی خواهد بود.
همچنین مسئول اطلاع رسانی جشنواره سراسری قران و عترت با بیان اینکه ۱۵۰ خبرنگار از خبرگزاری های رسمی، رسانه های مکتوب و شبکه استانی تبرستان حضور دارند، گفت: مشکلی در اطلاع رسانی جشنواره وجود ندارد و تبلیغات محیطی در روزهای پایانی به شروع مسابقات در استان انجام خواهد شد.
حسین برزگر بیان کرد: پخش زنده مسابقات توسط شبکه تبرستان، معارف و رادیو و تبلیغات این جشنواره در ورودی های مواصلاتی مرکز استان نیز به خوبی انجام خواهد شد.
نظر شما