پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ فروردین ۱۳۹۴، ۱۱:۵۲

قرائی:

آبرسانی به ۴۰۰ روستای خراسان ‌جنوبی/ عطشی که با تانکر رفع نمی شود

آبرسانی به ۴۰۰ روستای خراسان ‌جنوبی/ عطشی که با تانکر رفع نمی شود

بیرجند - رئیس شوراهای اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه در حال حاضر ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی با تانکر آبرسانی می شود، گفت: آب ارسالی به روستاهای استان نیازهای مردم را تامین نمی کند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا قرائی صبح چهارشنبه در کارگروه امور اقتصادی خراسان جنوبی با بیان اینکه در حال حاضر ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی با تانکر آبرسانی می شود، گفت: برخی از روستاهای استان یک قطره آب آشامیدن ندارند و تاکنون مسئولان اقدام اساسی برای انتقال آب به روستاهای استان نداشته اند.

وی با تاکید بر اینکه باید اقدام اساسی در خصوص تامین آب شرب روستاهای خراسان جنوبی انجام شود، گفت: بی آبی تاکنون صدمات زیادی به استان وارد کرده که از عوامل بارز آن زنگ خطر مهاجرت از روستاهای استان به بیرجند و دیگر کلان شهرها است.

اقدامات مسئولان بوی همدلی ملت و دولت را نمی دهد

رئیس شوراهای اسلامی خراسان جنوبی با انتقاد از اینکه مسئولان در مرکز استان به دنبال راه اندازی تصفیه خانه هستند، گفت: این در حالی است که در روستاهای استان مردم برای تامین یک قطره آب چشم به راه تانکرهای آبرسانی بوده و گاها با تاخیر در آبرسانی امان روستائیان را بریده اند.

قرائی تصریح کرد: مسئولان استان هرچند اعتبارات عمرانی را تزیق می کنند اما تاکنون حل مشکلات آبی ۴۰۰ روستای استان در دستور کار قرار نگرفته است.

وی یادآورشد: اگر امروز مسئولان حل مشکلات کم آبی ۴۰۰ روستای استان را در دستور کار قرار ندهند در آینده نزدیک این آمار به هزار روستا افزایش خواهد یافت.

رئیس شوراهای اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه مسئولان باید برای جذب سرمایه گذار فرش قرمز پهن کنند، گفت: نباید افراد روستایی برای یک قطره آب چشم به راه تانکرهای آبرسانی شوند و این اقدامات منصفانه نبوده و بوی همدلی دولت و ملت را نمی دهد.

کد خبر 2534828

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha