پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ آبان ۱۳۸۴، ۱۸:۱۷

همزمان با سفر آسيايي رئيس جمهور آمريكا اعلام شد ؛

نتايج يك نظر سنجي: سياست هاي بوش آسيا را بي ثبات مي كند

نتايج يك نظر سنجي كه در آستانه سفر بوش به آسيا صورت گرفته است نشان مي دهد كه آسيايي ها سياست هاي رئيس جمهور آمريكا را موجب بي ثباتي دراين قاره مي دانند.

به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از خبرگزاري فرانسه، همچنين افراد شركت كننده در اين نظرسنجي كه از سوي يك سازمان تجارت خارجي فعال در آسيا  موسوم به"مشاوره در ريسك سياسي و اقتصادي"  PERC، صورت گرفته است اعلام كرده اند  كه دولت بوش زورگوست .

اين نظر سنجي يك روز پس از آن اعلام مي شود كه جرج بوش سفر آسيائي خود را آغاز كرده است و تنها 10 درصد در اين نظر سنجي سياست هاي رئيس جمهور آمريكا را تائيد كرده اند.

همچنين دو سوم از114 نفر شركت كننده در اين نظر سنجي ، بر اين باورند كه  سياست هاي بوش در آسيا كمكي به آنها نمي كند. 

PERC گفت : "ملاحظات تجاري افراد در آسيا  در رابطه با سياستهاي بوش در واشنگتن براي مردم مطلب و پسنديده نيست و دو سوم از اين افراد بر اين باورند كه سياستهاي رئيس جمهور آمريكا ، آسيا را بي ثبات مي كند.

اين مؤسسه هنگ كنگي بر اين باور است كه يكي از نگراني هاي مردم در ديگر كشورها از جمله برخي از كشورهاي متحد نزديك آمريكا اين است كه واشنگتن در جهان تك قطبي بسيار زورگويانه عمل مي كند.

هعمچنين 90 درصد بر اين باورند كه نفوذ آمريكا در منطقه رو به كاهش است و بسياري نيز نگرانند كه تنها ابرقدرت جهان به خاطر درگيري اش در عراق دچار ضعف خواهد شد.

کد خبر 253485

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha