به گزارش خبرنگار مهر، محمد یاورزاده چهارشنبه در نشست بررسی عملکرد مجموعه تحت مدیریت خود اظهار داشت: در راستای توانمند سازی و ایجاد شغل برای خانوادههای تحت پوشش، سال گذشته یکهزار و یکصد تخته فرش با رج شمار بالا و به متراژ چهار هزار و ۲۰۰ متر مربع توسط مددجویان تولید و به فروش رفته است.
وی اعطای ۶۰ میلیارد ریال وام برای ۶۰۰ مددجوی تبریزی را از دیگر اقدامات صورت گرفته در سال ۹۳ اعلام و تصریح کرد: توانمند سازی و ایجاد شغل برای مددجویان از مهمترین اولویت های کمیته امداد است و بر همین اساس ۲۰ میلیارد ریال وام از منابع داخلی به ۲۵۰ نفر پرداخت شده و میزان وام در دست مددجویان نیز در پایان سال گذشته بیش از ۷۵ میلیارد ریال بوده است.
مدیر کمیت امداد امام خمینی (ره) شهرستان تبریز اهدای کمک هزینه جهیزیه ۶۰ نوعروس به ارزش یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال را از دیگر اقدامات سال گذشته عنوان کرد و گفت: همزمان با هفته زن و سالروز ولادت با سعادت فاطمه زهرا (س) نیز مادران نمونه و زنان سرپرست خانوار موفق و خیرین نیکوکار تبریز تجلیل شدند.
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان اهر نیز در جمع خبرنگاران از انجام سه هزار و ۷۹۶ بازدید و نظارت بر طرح های اشتغال مددجویان شهرستان در سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: این اقدامات با هدف راهنمایی و ارائه مشاوره های لازم برای رونق و پویایی طرح ها در کنار امور نظارتی صورت گرفته اند.
ارسلان طهماسبی با اشاره به انجام این نظارت ها به صورت دوره ای گفت: نظارت مستمر لازمه اجرای موفق و پایداری طرح های کمیته امداد در توانمندسازی خانوارهای تحت پوشش بوده تا جایی که این نظارت ها منجر به خودكفایی ۱۷۰ خانوار تحت حمایت کمیته امداد شده و بازدید و نظارت بر طرح های اشتغال مددجویان تا زمان استقلال مالی و خودكفایی كامل آنان ادامه خواهد داشت.
نظر شما