پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ فروردین ۱۳۹۴، ۱۶:۰۵

یونسی:

ستاد ویژه تحقق شعار سال در مازندران تشکیل می شود

ستاد ویژه تحقق شعار سال در مازندران تشکیل می شود

ساری - معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران با اشاره به شعار همدلی و همزبانی، دولت و ملت از تشکیل ستاد ویژه تحقق شعار سال در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا یونس ظهر چهارشنبه در شورای اطلاع رسانی استان با بیان اینکه رسانه های فرصت ها و ظرفیت های خوبی از توسعه را برای استان فراهم کرده اند گفت: شعار سال نباید تنها در بندر و تابلو خلاصله شود.

وی عنوان کرد: تشکیل ستاد تحقق شعار سال بصورت ستادی از دورترین روستا با عضویت دهیار، رئیس شورا، روحانی روستا شکل خواهد گرفت و در سطح بخشداری ها و فرمانداریها و استان نیز پیگیری خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه از استانداران ادواری مازندران و مازندرانیهایی که در دیگر استانها به عنوان استاندار حضور داشتند خبر داد و گفت: این مراسم فردا برگزار می شود.

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران یادآور شد: همچنین نشست سراسری مازندرانیهای مقیم تهران نیز بزودی برگزار میشود و از ظرفیت های مازندرانیها برای تبادل نظر در جهت توسعه استان بهره گیری می شود.

یونسی ادامه داد: نشست سراسری جوانان استان با استاندار، تجلیل از خیران کتابخانه ساز و سفر مجمع ملی نخبگان ایران نیز در اردیبهشت ماه برگزار می شود.

کد خبر 2535120

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha