به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمد شاهچراغی صبح پنج شنبه در گردهمایی ائمه جمعه استان سمنان، ضمن تقدیر از وزیر ارشاد و فرهنگ اسلامی کابینه یازدهم به واسطه توقف عمره مفرده، بیان داشت: همدلی و همزبانی مردم و مسئولان باید در مسائلی چون مذاکرات هسته ای، یمن و اتفاقات فرودگاه جده نمایان شود.
وی افزود: تعیین شعار همدلی و همزبانی بین مردم و مسئولان توسط مقام معظم رهبری با هدف ایجاد اتحاد و انسجام بیشتر در جامعه صورت گرفته است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه تحقق شعار سال دشوار به نظر می رسد و نیازمند مراقبت است، ابراز داشت: تحقق همدلی، همراهی همه عناصر درونی کشور را می طلبد و به نظر می رسد نخستین گام در بوجود آمدن این مهم، فهم دو طرفه در مسائل است.
آیت الله شاهچراغی خاطرنشان کرد: تحمل دوجانبه، صبوری و سعه صدر جزء لاینفک شعار سال ۹۴ مورد تاکید مقام معظم رهبری است.
وی ادامه داد: ائمه جماعات در زمینه سازی و اشاعه فرهنگ همدلی و همزبانی بین مردم و مسئولان و همچنین زمینه سازی در تبیین شعار سال نقشی اساسی دارند.
امام جمعه شهر سمنان، مردم شریف استان را مصداق روشن همدلی و همزبانی خواند و گفت: وظیفه ائمه جماعات، مسئولان و مردم برای تحقق بیش از پیش شعار همدلی و همراهی متقابل است.
آیت الله شاهچراغی همچنین با اشاره به مسائل روز سیاست خارجی کشور، بیان داشت: انتقاد از دولت در مسائل مختلف می بایست با سند ارائه شود چرا که سخن بدون مدرک مساله ساز و تفرقه برانگیز است.
وی در خاتمه ادامه داد: همدلی و همزبانی بین مردم و مسئولان باید در مسائل داخلی و خارجی کشور نمود پیدا کند.
نظر شما