به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی کرمانی مقدم در نشست خبری پیش از بازی دو تیم استقلال صنعتی خوزستان با راه آهن تهران که ظهر امروز در سازمان لیگ برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: فردا دیدار حساس و مهمی مقابل استقلال داریم چرا که سه امتیاز آن میتواند به ما کمک کند تا از قعر جدول جدا شویم.
وی با بیان اینکه در دو دیدار راه آهن با تراکتورسازی و پرسپولیس اشتباهات داوری به ضرر راه آهن بوده است، گفت: نمیخواهم بگویم اشتباهات داوران عمدی بوده است ولی اگر این اشتباهات نبود ما الان اینجای جدول نبودیم. الان جایگاه ما طوری است که باید اشتباهات داوری کمتر باشد.
مربی راه آهن از پاسخ دادن به این سئوال که چرا امیر عابدزاده در دروازه راه آهن قرار ندارد، خودداری کرد و گفت: به این سئوالات باید فرهاد کاظمی (سرمربی راه آهن) جواب بدهد. همچنین مدیر رسانهای تیم راه آهن از پاسخ به سئوال یک خبرنگار درباره حضور غیر قانونی «موتومبا» بازیکن خارجی راه آهن که با اعتراض نفت مسجد سلیمان همراه بوده است، خودداری کرد و گفت که سازمان لیگ در اینباره توضیحات کاملی داده است.
کرمانی مقدم درباره احتمال بقای راه آهن در لیگ برتر هم تصریح کرد: تمام تلاشمان این است که در لیگ بمانیم. راه آهن تیم قدیمی و ریشه داری است و حیف است که به لیگ دسته اول سقوط کند.
به گزارش مهر، فرهاد کاظمی سرمربی راه آهن در این نشست حضور نیافت.
تیمهای فوتبال راه آهن و استقلال صنعتی خوزستان فردا جمعه در چارچوب هفته بیست و ششم لیگ برتر به مصاف هم خواهند رفت.
نظر شما