۲۹ فروردین ۱۳۹۴، ۱۶:۵۷

موسوی:

تغییر ساختار اداری جهاد کشاورزی البرز ضروری است

تغییر ساختار اداری جهاد کشاورزی البرز ضروری است

کرج – رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز گفت: تغییر ساختار اداری و سازمانی جهاد کشاورزی امری بسیار ضروری و جدی است و ما مجدانه پیگیر تغییر هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید موسوی ظهر شنبه در آیین افتتاح شرکت شهرک های کشاورزی استان البرز با اشاره به ۷۵ هزار هکتار زمین کشاورزی در این استان افزود: از این مقدار ۴۸ هزار هکتار به زراعت مشغول هستند.

وی میزان مصرف آب کشاورزی و شرب و محیط زیست  استان را ۷۵۰ میلیون لیتر مکعب اعلام کرده و افزود: همین میزان آب به تهران و قزوین می رود.

وی بزرگ ترین معضل کشاورزی استان را بحران بی آب دانست و تاکید کرد: خارج شدن آب از استان البرز، تغییر کاربری زمین های کشاورزی به مسکونی و ساخت ویلا به دلیل همجواری با تهران و سوء استفاده از روابط از جمله مسائلی است که به شدت در حال پیگیری و رفع آن هستیم.

موسوی تصریح کرد: تغییر ساختار اداری از الزاماتیست که به ما کمک می کند تا پروژه های بلاتکلیف و نیمه تمام شهرک های دامداری و گلخانه ای و کمبود های منابع مالی را اصلاح کنیم. در حال حاضر ساختار نامناسب و عدم طراحی درست اداری و کمبود نیروی انسانی کارآمد در استان مانع از رسیدن به جایگاه واقعی سازمان شده است.

وی با اشاره به اینکه تاکنون نتوانسته ایم به دقت و تلاش لازم دربهره وری برسیم افزود: دو بخش شهرک کشاورزی و مدیریت تنظیم بازار به زودی معرفی خواهد شد که دامنه فعالیت های جهاد را وسیع تر خواهد ساخت.

این مسئول ساختمان اداری مناسب و ارتقاء راندمان آبیاری دراستان را ازجمله امور دردست اقدام خوانده افزود: با توجه به اعتبار صندوق توسعه کشاورزی و تخصیص منابع معاونت آب و خاک قدم های موثری بر داشته شده است.

موسوی با اشاره به اینکه دو مجتمع دامداری مصوب و ۹ مجتمع غیرمصوب در ۸۸۷ هکتار زمین دامپروری می کنند، افزود: قسمت اعظم مجتمع های استان خالیست و  با توجه به نزدیکی تهران می تواند بازار مصرف خوبی باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی البرز گفت: تنها مجتمع گلخانه ای استان در شهر جدید هشتگردسال ۸۴ تاسیس شد با ۳۵ هکتار زمین در ۷۵ واحد گنجایش که ۴۴۵ نفر را صاحب شغل کرده است.

وی افزود: در حال حاضر احداث یک واحد گلخانه ای در ماهدشت با ظرفیت ۲۰۰ تن محصول سبزی و صیفی و توت فرنگی، هم چنین در ظهیر آباد ۳۰ هکتار مجتمع دامپروری غیر مصوب موجود است که بسیار وسیع  بوده و قابلیت رساندن به ظرفیت کامل را دارد.

کد خبر 2536850

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha