پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ فروردین ۱۳۹۴، ۹:۴۵

اخبار استاندارد ایلام/

تجهیزات زمین های بازی کودکان در ایلام استاندارد سازی می شود

تجهیزات زمین های بازی کودکان در ایلام استاندارد سازی می شود

ایلام- مدیرکل استاندارد ایلام از استاندارد سازی تجهیزات و همچنین زمین های بازی کودکان این استان در پارک ها و بوستان ها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی استاندارد ایلام، محمد مددی  اظهار داشت: کار بازرسی و استاندارد سازی تجهیزات و زمین های بازی کودکان در شهر ایلام توسط دو کارشناس شرکت بازرسی تایید صلاحیت شده همکار، آغاز شده است.

وی با بیان اینکه در این بازرسی ها زمین بازی کودکان، سرسره و تاب ترکیبی و سایر وسایل بازی در پارک کوثر، چغا سبز و پارک ملت بازرسی می شوند، افزود: در صورت داشتن استانداردهای لازم و ایمنی برای کودکان، برای این وسایل و زمین بازی مجوز تاییدیه ایمنی به پیمانکار شهرداری ارایه می شود.

مددی تاکید کرد: استاندارد نبودن تجهیزات شهر بازی ها و پارک ها و رعایت نکردن نکات ایمنی در آنها، سبب بوجود آمدن اتفاقات ناگواری برای کودکان در هنگام بازی می شود که آثار سویی بر ذهن آنان و والدین بجا می گذارد.

وی گفت: ارائه خدمات در شهر بازی و زمین های بازی بر اساس استانداردهای مربوطه، مشمول مقررات استانداردهای اجباری بوده و براساس ماده ۹ قانون سازمان ملی استاندارد، ارایه این خدمات بدون اخذ تاییدیه های لازم، ممنوع است و هرگونه خسارات وارده مالی و یا جانی به عهده شهرداری ها است.

وی یادآور شد: برخورداری وسایل بازی و تجهیزات شهربازی دارای استاندارد اجباری است و هر گونه عواقب استفاده از وسایل غیر استاندارد در این مراکز بر عهده شهرداری است.

مددی ابراز امیدواری کرد که با استاندارد سازی وسایل شهربازی کودکان و والدین آنها لحظات پر نشاطی را در این مکان ها تجربه کنند تا از بروز هرگونه اتفاق و حوادث که باعث صدمه جسمی و روحی به کودک شود، پیشگیری به عمل آید.

۱۰ پروانه كاربرد علامت استاندارد در شهرستان دهلران صادر شد

رییس اداره استاندارد شهرستان دهلران گفت: در سال ۹۳ تاکنون، واحد  های توليدی در اين شهرستان  موفق به دريافت ۱۰پروانه کاربرد علامت استاندارد ملی ايران براي محصولات توليدي خود شدند.

محسن علايي نژاد  با اعلام اين مطلب اعلام كرد: اين پروانه ها برای فرآورده هايی از جمله دستمال كاغذي، دستمال توالت، سنگدانه مورد مصرف در بتن، بتن آماده، کنسرو ماهی تن در روغن، گچ پاكتي و سبوس گندم صادر شد.

علايي نژاد افزود: متوقف نمودن خط توليد ۴واحد تولیدی متخلف،  معرفی ۲۰ واحد صنفی متخلف به تعزیرات حکومتی، بازرسي از ۳۴۰ واحد توليدي و مراكز عرضه و نمونه برداري از ۱۴۶ واحد توليدي وصنفی از اقدامات مهم اين اداره در شهرستان دهلران بوده است.

کد خبر 2537114

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha