۳۰ فروردین ۱۳۹۴، ۱۲:۳۹

فلاح جلودار:

مبارزه با مواد مخدر در مازندران اجتماعی می شود

مبارزه با مواد مخدر در مازندران اجتماعی می شود

ساری - استاندار مازندران بر لزوم برنامه ریزی منسجم برای مقابله با مواد مخدر تاکید کرد و گفت: امسال سال اجتماعی کردن مبارزه با اعتیاد و مواد مخدر در استان است.

به گزارش خبرنگار مهر، ربیع فلاح جلودار پیش از ظهر یکشنبه در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یادآور شد: مازندران چهار درصد جمعیت کشور را دارد اما شش درصد سمن ها و سازمانهای مردم نهاد کشور در استان فعالیت دارند که یک نکته مثبت است.

وی با عنوان اینکه شناسایی محلات آلوده و پاکسازی آن کار خوبی بوده است تصریح کرد: نباید این مناطق رهاسازی شود و باید برای آن برنامه ریزی گسترده ای صورت گیرد و نمی توان تنها با روش پلیسی به اهداف دست یافت و باید به کارهای اجتماعی و فرهنگی نیز توجه شود.

فلاح جلودار یادآور شد: ابتدا باید نقش سمن ها و سازمانهای مردم نهاد را تعریف کنیم و همه دستگاهها موظف به حمایت از شوند.

استاندار مازندران با بیان اینکه این استان در زمینه کارهای خیر در کشور برتر است گفت: باید از اینظرفیت برای مقابله با مواد مخدر استفاده کرد.

وی با تاکید بر اینکه امسال باید سال اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر باشد گفت: دستگاههای مختلف برای مقابله با این پدیده شوم هم افزایی داشته باشد.

وی نقش ائمه جمعه، دستگاه امنیتی و قضایی را برای مقابله با پدیده شوم مواد مخدر مهم برشمرد و عنوان کرد: اعتیاد به عنوان پدیه شوم گریبانگیر همگان است.

اعتیاد بلای اجتماعی قرن است

آیت الله نورالله طبرسی نماینده ولی فقیه در مازندران نیز از اعتیاد به عنوان یکی از بلاهای اجتماعی قرن یاد کرد و گفت: امروز مصرف مواد مخدر صنعتی شده است درحالیکه در گذشته اینگونه نبوده است.

وی با بیان گسترش روز افزون مواد مخدر در کشور یادآور شد: در حال حاضر با معلول مبارزه میی کنیم و رشد کشفیات در جامعه اقدام مثبتی به شمار می رود و باید همه دست به دست هم دهیم تا آسیب کمتر شود.

وی برخورد مقطعی و آسپرینی با موضوع اعتیاد را نامناسب دانست و گفت: ریشه کن کردن آداب و رسوم غلط و ناپسند در جامعه نیازمند تعامل و همکاری همه بخش ها و مردم است.

آیت الله طبرسی به نقش مهم دستگاههای فرهنگی از جمله آموزش و پرورش برای مقابله با آسیبها اشاره کرد و گفت: تا جاییکه می توانیم باید جامعه را از آسیبها از جمله فقر، بیکاری، اعتیاد و غیره پاکسازی کنیم زیرا این آسیبها برای جامعه اسلامی ننگ است.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به وجود فقر و آسیب در جامعه گفت: به دلیل آنکه به مجموعه اسلام عمل نمی کنیم، با مشکلاتی روبرو هستیم زیرا اسلام همانند یک کتاب و مجموعه کشکولی نیست بلکه مجموعه ای مرتبط و بهم پیوسته است.

امام جمعه ساری ادامه داد: اعتیاد از جمله نقایصی است که در جامعه وجود دارد و فقهای ما نیز در این زمینه فتوای مختلفی داده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر اعتیاد، سیاسی شده است گفت: یکی از مقاصد شوم دشمنان ترویج و توسعه اعتیاد در جامعه اسلامی است.

کد خبر 2537298

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha