پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳۰ فروردین ۱۳۹۴، ۱۴:۴۱

۱۰ کیلوگرم مواد مخدر در قزوین کشف شد

۱۰ کیلوگرم مواد مخدر در قزوین کشف شد

قزوین- رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قزوین از کشف ۱۰ کیلوگرم تریاک در یک اقدام پلیسی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی مرکز اطلاع رسانی ناجا، ولی وندایی با اشاره به پاکسازی مناطق آلوده در سطح استان اظهار کرد: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر قزوین روز گذشته حین کنترل خودروهای عبوری در عوارضی آزادراه قزوین ـ کرج به یک دستگاه سواری پژو پارس مشکوک و خودرو را متوقف کردند.

وی در ادامه اضافه کرد: این مأموران در بازرسی از خودرو مقدار ۱۰ کیلوگرم ماده مخدر تریاک که به طرز ماهدانه‌ای جاسازی شده بود کشف کردند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قزوین در پایان خاطرنشان کرد: این اقدام مأموران، راننده و دو سرنشین خودرو که یکی از آن‌ها همسر راننده بود، دستگیر و برای سیر مراحل قانونی، تحویل مراجع قضائی شدند.

۲ کشته و یک مجروح در سوانح رانندگی قزوین

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی استان قزوین گفت: وقوع دو حادثه در قزوین دو کشته و یک مجروح بر جای گذاشت.

رحیم خامدی امروز در این باره اظهار کرد: در نخستین اقدام روز گذشته در آزادراه قزوین ـ کرج یک دستگاه وانت نیسان با دو سرنشین، حوالی شهرک مهرگان پس از انحراف از اتوبان واژگون شد.

وی افزود: سرنشین دستگاه وانت نیسان بر اثر شدت جراحات در محل وقوع حادثه فوت و راننده خودرو مجروح و به بیمارستان منتقل شد.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی استان قزوین در ادامه خاطرنشان کرد: پلیس علت وقوع این حادثه را بی‌احتیاطی راننده در عدم توجه به جلو حین رانندگی اعلام کرد.

این مسئول اضافه کرد: همچنین در حادثه رانندگی دیگری در شهرستان قزوین یک دستگاه وانت نیسان در روز گذشته با یک عابر پیاده که در حال عبور از عرض خیابان با هنر بوده برخورد کرد؛ در این حادثه عابر ۳۰ ساله به علت شدت جراحات وارده در دم جان سپرد.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی استان قزوین در پایان یادآور شد: پلیس با در نظر گرفتن احتمال اعتیاد عابر به مواد مخدر، در حال بررسی علت وقوع این تصادف است.

کد خبر 2537504

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha