پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۲:۰۷

رحمانی با مهر مطرح کرد:

رانندگان لرستانی آموزش می بینند/ ناوگان حمل و نقل عمومی نو می شود

رانندگان لرستانی آموزش می بینند/ ناوگان حمل و نقل عمومی نو می شود

خرم آباد - مدیرکل حمل و نقل و پایانه های لرستان از آموزش بیش از ۱۷ هزار راننده حمل و نقل عمومی در استان خبر داد.

حسن رحمانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تعداد ناوگان حمل و نقل باری در استان ۱۱ هزار و ۴۴۳ وسیله که در مقایسه با ناوگان حمل و نقل عمومی که چهار هزار و ۳۰۸ وسیله نقلیه بوده رقم بالایی است.

وی ادامه داد: پیش بینی شده است که برای بهبود بخش حمل و نقل باری استان نیز هم اعتبار لازم تامین شود.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های لرستان افزود: همچنین در بخش مسافری سه هزار و ۲۰۵ راننده و در بخش باری ۱۴ هزار و ۵۰۲ راننده در استان وجود دارد.

وی ادامه داد: همه این رانندگان طی امسال باید به علم روز مجهز شده و دوره های ضمن خدمت، حین خدمت و بعد از خدمت را بگذرانند.

رحمانی یادآور شد: برای کسانی که در بخش حمل و نقل مسافربری وارد شده اند برای خرید خودرو هم در بخش توسعه ای و هم بخش نوسازی تسهیلات با سود شش درصد در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه چهره حمل و نقل استان امسال باید نو شود عنوان کرد: در این راستا برنامه ریزی های خوبی صورت گرفته است.

کد خبر 2539041

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha