به گزارش خبرنگار "مهر" ، در رده تيمي اين رقابتها كه در اصفهان برگزار شد ، پس از زنجان كه در رده نخست ايستاد ، گلستان دوم شد و تيمهاي قم و تهران به طور مشترك در سكوي سوم ايستادند .
در قسمت انفرادي محمد رضا خردمندي از گيلان به عنوان قهرماني دست يافت ، يارا پهلوان از تهران دوم شد و شهرام كرمي از اصفهان و سروش رضائي از تهران مشتركا بر سكوي سوم قرار گرفتند .
در قسمت دونفره نيز تيم گلستان متشكل از كرمعلي باي و پدرام ايزد پناهي بر سكوي نخست ايستاد ، تيم اصفهان با تركيب سينا بوشهري و سينا شفيعيون دوم شد و تيمهاي زنجان ( اشكان فصاحتي و امين مراد خان ) و يزد ( محمد رضائي و احمد بهجتي ) به طور مشترك سوم شدند .
گفتني است در اين رقابتها 64 ورزشكار در قالب 8 تيم شركت داشتند كه در پايان به مربيان و بازيكنان برتر سكه طلا تعلق گرفت .
نظر شما