پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ آبان ۱۳۸۴، ۱۸:۲۸

آيت الله هاشمي رفسنجاني : فضاي علمي هيچ وقت اشباع نمي شود // اساتيد ايراني استحقاق حضور در صحنه هاي بين المللي را دارند

آيت الله هاشمي رفسنجاني : فضاي علمي هيچ وقت اشباع نمي شود // اساتيد ايراني استحقاق حضور در صحنه هاي بين المللي را دارند

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام عصر امروز در مراسم دانش آموختگي دانشجويان دانشگاه تربيت مدرس گفت: فضاي علمي هيچ وقت اشباع نمي شود و جهان به طور مستمر شاهد توليد علوم جديد است.

به گزارش خبرنگار دانشگاهي "مهر"، آيت الله هاشمي رفسنجاني در جشن دانش آموختگان دانشگاه تربيت مدرس با اظهار اميدواري از آينده باشكوه دانشگاه تربيت مدرس در خصوص مشكلات تأسيس اين دانشگاه افزود: سال هاي اول انقلاب اسلامي و شرايط آن روزها باعث شد با تأسيس دانشگاه تربيت مدرس گامي اساسي براي انقلاب برداشته شود. فضاي سياسي حاكم بر دانشگاه كه تحصيل را آلوده كرده بود يكي از مشكلاتي بود كه در آستانه تأسيس دانشگاه تربيت مدرس وجود داشت.

رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: تعطيلي دانشگاه ها توسط دانشجويان و همچنين كم شدن اساتيد و كنار گذاشته شدن برخي از آنها تحصيل را در دانشگاه ها با مشكلاتي روبرو كرد. از سوي ديگر فشار نيروهاي علاقه مند به تحصيل و كمي ظرفيت دانشگاه ها معضلاتي را براي نظام به وجود آورده بود.

وي در ادامه اظهار داشت : به دنبال اين اتفاقات راهكارهايي جهت پذيرش دانشجو در بخش خصوصي صورت گرفت. با توجه به اينكه كشور از نظر استاد در مضيقه قرار داشت، كار بنيادي در زمينه تربيت استاد و تأسيس دانشگاهي با عنوان تربيت مدرس صورت گرفت.

هاشمي رفسنجاني با بيان اين كه دانشگاه تربيت مدرس، فرزند انقلاب است و كمك هاي بسياري را به پدر و موجد خود كرده است، افزود: با برنامه هاي استراتژيكي كه صورت گرفت، مديريت و مسئوليت اين دانشگاه به خود نظام محول شد تا حمايت هاي لازم در اين زمينه صورت گيرد.

رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام يادآور شد: با تلاش اساتيد و مديران، اين دانشگاه توانست مجموعه ارزشمندي را براي آموزش عالي در اختيار جامعه قرار دهد. اين دانشگاه با توجه به عمر كوتاه بيست ساله توانست محصولات افتخار آميزي را به جامعه عرضه كند.

وي در ادامه خاطرنشان كرد: در حال حاضر فارغ التحصيلان اين دانشگاه بدون هيچ اجبار و فشاري در هر جايي كه اختيار كنند مي توانند به كار مشغول شوند. همچنين حضور جمع كثيري از بانوان در ميان فارغ التحصيلان اين دانشگاه مايه افتخار و نشان از پيشرفت واقعي است.

هاشمي اضافه كرد: دانشگاه هاي كشور هنوز هم نياز به معلمين سطح بالا دارند و ايران استحقاق حضور هرچه بيشتر را در صحنه هاي بين المللي دارد.

وي با اشاره به اينكه برخي كشورهاي آفريقايي، اندونزي و بنگلادش تقاضاي استاد و مدرس دانشگاه را از ايران دارند، تأكيد كرد: بايد با تربيت نيروي انساني متخصص، يادگارهاي علمي و جاويداني را در دانشگاه هاي كشورهاي جهان سوم و در حال توسعه باقي بگذاريم. همچنين بايد كاري كرد كه كشورهاي ديگر نگراني در زمينه برقراري ارتباط علمي با ايران نداشته باشند.

رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين كه امكانات تحصيل در سطح قابل قبولي است افزود: با وجود پيشرفت هاي بسيار هنوز به سطح مطلوب نرسيده ايم و بايد براي گسترش كيفي تحصيلات دانشگاهي تلاش كنيم.

در جشن دانش آموختگان سال تحصيلي 84- 1383دانشگاه تربيت مدرس، يك هزار نفر از دانش آموختگان مقاطع دكتري و كارشناسي ارشد دانشگاه تربيت مدرس سوگند ياد كردند كه همواره در عمل به وظايف آموزشي، پژوهشي و اجتماعي خود عمل كنند و همواره براي كسب رضاي خداوند متعال، تعالي انسان ها، وفاداري به آرمان هاي انقلاب اسلامي و خدمتگزاري به ملت شريف ايران كوشا باشند.

کد خبر 254578

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha