به گزارش خبرنگار"مهر" در اراك، سردار علي اكبرعليزاده در اين نشست گفت: در نظام اسلامي رسانه ها داراي وزن و مقبوليت قابل توجهي هستند كه مي توانند بر افكار عمومي اثر گذار باشند.
وي آرزوي امام خميني (ره) مبني بر حضور مطبوعات اسلامي در جامعه را ناشي از اهميت رسانه ها درشكل دهي به افكارعمومي دانست و گفت : بسيج استان مركزي نقش مهمي در دفاع مقدس ايفا كرده و رسانه هاي استان بايد توجه بيشتري به اين مقوله نشان دهند.
سردارعليزاده تصريح كرد: سوابق نخبگان بسيجي وموفقيت هاي آنان مي تواند سوژهاي خوبي براي معرفي بسيج باشد و مردم را با ابعاد مختلف فعاليت آنان آشنا كند.
وي بسيج را نه تنها افرادي خاص، بلكه يك تفكر به سوي بالندگي عنوان كرد و گفت: بسيج در بعد علمي همان تفكري است كه به خودكفايي و رسيدن به قله هاي علمي مي انديشد چنانكه مي تواند فناوري صلح آميز هسته اي را با توانايي فكري خود بومي كند تا در آينده نيازي به ديگران نداشته باشد.
عليزاده فعاليت رسانه هاي استان را در زمينه بسيج را بخشي از مبارزه با تهاجم وسيع فرهنگي غرب دانست و گفت : بي هويت كردن جوان ايراني در دستور كار استكبار و عواملش قرار دارد.
وي درون مايه بسيج را دين و مليت مدار دانست و گفت : جوانان بسيجي در دوران دفاع مقدس با الهام از آموزههاي ديني اجازه ندادند يك وجب از خاك ايران عزيز به دست دشمن بيفتد.
سردار عليزاده اظهار داشت : جمهوري اسلامي ايران در مرحله تمدن سازي قرار دارد و بايد از پيچ هاي مختلفي عبور كند كه ممكن است دست اندازهايي داشته باشد كه بايد از آنها عبور كند.
نظر شما