دكتر"محمد هيثم الخياط" در حاشيه بازديد از زندان رجايي شهر در گفتگو با خبرنگار اجتماعي مهر در كرج افزود : سالم سازي محيط و تبديل شخصيت فرد مجرم به سالم از مهمترين كارهاي زندان است .
وي با مثبت ارزيابي كردن وضعيت زندان رجائي شهر خاطر نشان كرد : آنچه در اين زندان ديده مي شود با استانداردهاي جهاني مطابقت دارد و اقدامات انجام شده دراين زندان بايد ثبت شود تا براي ديگر انسانها به يادگار بماند .
هيثم الخياط با تاكيد بر كنترل رفتارهاي پرخطر اظهارداشت : راه اندازي كلينيك هاي مثلثي در ايران كه آموزش ، درمان و پيشگيري از رفتارهاي پرخطر را بر عهده دارند ، كار نويي است كه مورد توجه كشورهاي جهان قرار گرفته است .
وي ادامه داد : به دليل رعايت استانداردهاي جهاني و نيز ابتكار راه اندازي كلينيك هاي مثلثي ، اين زندان بهترين زندان در سطح منطقه معرفي شده است و اميد است مددجويان اين زندان با اقدامات سازنده درون آن به جامعه بازگردند .
در اين بازديد كه پنجاهمين بازديد يك هيئت خارجي از زندان رجائي شهر است، هيات اعزامي از دفتر بهداشت جهاني در شرق مديترانه از قسمتهاي مختلف زندان رجائي شهر از جمله دارالقران ، سالن ورزشي و غيره بازديد كردند.
مشاور ارشد دفتر بهداشت جهاني كه خود حافظ كل قرآن است در بازديد از دارالقران زندان رجائي شهر آن چنان به وجد آمد كه براي حاضران سخنراني معنوي پرشوري انجام داد.
نظر شما