به گزارش خبرگزاری مهر، نشست «من، کتاب، حرفه ام» که در سرای اهل قلم بخش بین الملل بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران برگزار می شود، روز شنبه ۱۹ اردیبهشت ماه ساعت ۱۷ میزبان بهرام توکلی نویسنده و کارگردان «من دیه گو مارادونا هستم» و صابر ابر بازیگر سینما و تئاتر می شود.
هدف از برگزاری این نشستها که هر روز در نمایشگاه کتاب برپا می شود، ترویج کتابخوانی است. در این نشست توکلی و ابر درباره خاطرات خود از کتاب و کتاب خوانی صحبت می کنند. در بخش هایی از جلسه پرسش و پاسخ نشست «من، کتاب، حرفه ام»، این هنرمندان درباره مواجه خود با کتاب های غیرفارسی زبان به گفتگو می پردازند.
محمدرضا مقدسیان منتقد سینما نیز در این نشست به عنوان مجری و کارشناس حضور دارد.
نشست «من، کتاب، حرفه ام» در سرای اهل قلم بخش بین الملل نمایشگاه بین المللی کتاب تهران واقع در سالن شماره ۶ کتاب های خارجی برگزار می شود.
نظر شما