پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۵ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۳:۲۶

عابدی خبر داد:

واحدهای آموزشی شهری در اهر احداث می شوند

واحدهای آموزشی شهری در اهر احداث می شوند

اهر - فرماندار شهرستان اهر گفت: سه واحد آموزشی شهری با کمک خیران و اعتبارات دولتی در شهرستان اهر احداث می شود.

به گزارش خبرنگار مهر از شهرستان اهر، سید محمد عابدی شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان اهر اظهار داشت: سه واحد آموزشی شهری در مجموع با ۳۶ کلاس در آینده نزدیک برای سال تحصیلی جدید افتتاح خواهد شد و علاوه بر این یک واحد آموزشی هم مقاوم سازی می شود.

وی با بیان اینکه خیران در احداث مدارس در شهرستان اهر همت می کنند، افزود: برای توسعه مراکز آموزشی و همچنین تامین نیازهای بعضی از مدارس به نوسازی، حضور خیران جهت احداث مدرسه بیشتر لازم است و مسئولان شهرستان اهر نیز در کنار خیران هستند.

فرماندار شهرستان اهر در پایان اظهار داشت: با اشاره به تحصیل ۲۳ هزار و ۳۴۰ دانش آموز در ۴۰۹ مدرسه شهرستان گفت: با توجه به شغل خطیر معلمان که همانا تعلیم و تربیت دانش آموزان است در هفته معلم باید تا حد توان از مقام معلم در شأن آنها تجلیل شود و مسئولان شهرستان اهر نیز در این هفته با حضور در مدارس از مقام و منزلت والای معلمان قدردانی خواهند کرد.

کد خبر 2561291

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha