به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمود ترابی بعد از ظهر دوشنبه در نشست هم اندیشی ایجاد مدرسه حافظان قرآن در شهرستان دامغان در محل دفتر امام جمعه این شهر اظهار داشت: این امر در راستای شکل گیری حوزه علمیه ویژه حافظان قرآن است که نمونه آن در شهر مقدس قم و در مدرسه علمیه امام رضا(ع) ایجاد شده است.
وی خاطرنشان ساخت: هم اکنون حافظان قرآن در مدرسه علمیه امام رضا (ع) در شهر مقدس قم در آن تدریس و تحصیل دارند و به همان شیوه و با ظرفیت ۵۰ نفر در شهرستان دامغان ایجاد خواهد شد که در آینده با مشارکت دیگر نهادها مانند دانشگاه ها افزایش خواهد یافت.
امام جمعه دامغان اظهار داشت: برای اجرای هر چه بهتر این طرح مهم ادارات تبلیغات اسلامی، اوقاف و امورخیریه، فرهنگ و ارشاد اسلامی و حسینیه اعظم حضرت ابوالفضل (ع) همکاری و همراهی دارند.
فرماندار شهرستان دامغان نیز در این جلسه اظهار داشت: نقش زندگی بشری در ابعاد مختلف فردی، اجتماعی و بین المللی قابل دقت و بررسی است و در یک کلام می توان گفت قرآن سبب هدایت فرد و جامعه است و انسان را از غفلت خارج و به مقام توجه و تذکر می رساند.
علی اصغر مجد افزود: با توجه به فراغت داشن آموزان، دانشجویان و طلاب در ایام تابستان این طرح می تواند با تاثیرات فراوان معنوی همراه باشد.
وی به ظرفیت دانشکده علوم قرآنی شهرستان دامغان در اجرای هر چه بهتر این طرح اشاره واظهار داشت: تربیت دانشجویان در مسیر قرآن یکی از فرصت های سعادت جامعه است که باید این امر مهم تقویت شود.
فرماندار شهرستان دامغان با بیان اینکه زندگی حقیقی و حیات طیبه در پرتو عمل به دستورات و رهنمودهای قرآنی است، تصریح کرد: قرآن روش درست زیستن را به انسان می آموزد و برنامه ای را که در برگیرنده تمام ابعاد زدنگی استانی و تضمین کننده سعادت فردی و اجتماعی و دنیوی و اخروی است ارائه می دهد.
مجد در خاتمه با اشاره به بیانات ارزشمند مقام معظم رهبری در بحث بهره مندی از انوار قرآنی گفت: زندگی قرآنی بر اساس رعایت مقررات، عدالت، احسان، صفا و صمیمیت است و مردمی که اینگونه زندگی کنند دارای اطمینان خاطر و آسایش خواهند بود و سعادت ابدی و جاودانه را در آغوش خواهند گرفت.
در این جلسه هریک از حاضران به بیان نقطه نظرات و دیدگاه های خود در زمینه اجرای هر چه بهتر طرح مدرسه حافظان قرآن در شهرستان دامغان پرداختند.
نظر شما